in , , ,

DIY πολύχρωμος Δίσκος Σερβιρίσματος απο ξύλο!

Είτε είστε οικοδεσπότης σε ένα μεγάλο πάρτι ή απλά  χαλαρώνετε με ένα φίλο για καφέ στη βεράντα, είναι πάντα ωραίο να έχετε ένα χέρι βοήθειας. Ένας δίσκο σερβιρίσματος μπορεί να κάνει τη μετακίνηση των φαγητών και ποτών από και προς την κουζίνα πολύ ευκολότερη. Μπορείτε να αγοράσετε ένα από ένα κατάστημα, αλλά τι θα λέγατε αν φτιάχνατε το δικό σας πολύχρωμο DIY δίσκο σερβιρίσματος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Θα χρειαστείτε:
1 ξύλινη επιφάνεια (30 x 20 x 2,5 εκατοστά)
1 ράβδο στρογγυλή ξύλινη (διαμέτρου 2 εκατοστών)
2 λαβές
Βίδες (αυτές που περιλαμβάνονται με τις λαβές, συν 4 ίδιες αλλά μήκους 3 εκατοστών)
Χαρτοταινία ζωγραφικής
Χρώματα για ξύλο
Πινέλα
Τρυπάνι και μύτες
Δυνατή κόλλα σε τζελ
Χάρακας
Μολύβι

Ξεκινήσετε βάφοντας τη ξύλινη επιφάνεια στην κορυφή και τις πλευρές.Φτιάξτε ένα απλό διαγώνιο μοτίβο με τη χαρτοταινία. Βάψτε με δύο από τα χρώματα πρώτα. Αφήστε να στεγνώσουν, βάλτε ταινία πάλι και τελειώστε το βάψιμο με τα υπόλοιπα 2 χρώματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για το κάτω μέρος, χρησιμοποιήστε μόνο ένα υπόλευκο χρώμα.

Ενώ το χρώμα στεγνώνει, κόψτε τη ξύλινη ράβδο στο πλάτος της επιφάνειας σας (20 εκατοστά). Στη συνέχεια, βάψτε τις με μαύρο χρώμα για να ταιριάζουν με τις λαβές.

Όταν στεγνώσουν όλα, είστε έτοιμοι για τη συναρμολόγηση.

Χρησιμοποιήστε το χάρακα για να καθορίστε τη θέση των λαβών. Μαρκάρετε με το μολύβι  μέσα από τις οπές τα σημεία πάνω στη επιφάνεια.

Τρυπήστε όπου κάνατε τα σημάδια. Εάν η λαβή έχει τέσσερις οπές τρυπήστε σε όλο το πάχος της επιφάνειας για τις δύο τρύπες που είναι προς τα μέσα και μόνο περίπου στο μισό για τις τρύπες στις άκρες.

Αφού ανοίξετε όλες τις τρύπες, γυρίστε ανάποδα την επιφάνεια. Με το χάρακα κρατήσετε μια ευθεία γραμμή και απλώστε την κόλλα σε όλο το πλάτος της επιφάνειας που ανοίξατε τις τρύπες.

Στη συνέχεια, κολλήστε τη ξύλινη ράβδο. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Αφήστε να στεγνώσουν.

Γυρίστε την επιφάνεια ανάποδα πάλι. Ξανατρυπήστε τις εσωτερικές οπές (έχουν τώρα τις ράβδους από κάτω) φθάνοντας περίπου στα μισά των ράβδων.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τέλος, βιδώστε τις λαβές σας. Οι βίδες που έρχονται με τις λαβές θα μπουν στις εξωτερικές τρύπες και οι πιο μακριές στις εσωτερικές ώστε μαζί με την κόλλα οι ράβδοι να μην φύγουν.

Ο DIY δίσκο σερβιρίσματος σας είναι έτοιμος! Δεν ήταν υπερβολικά περίπλοκο;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY Μανιτάρια Σκαμπώ από Ελαστικά

Πώς να φτιάξουμε fortune cookies – μπισκοτάκια της τύχης!