in , ,

Πως να μετατρέψετε έπιπλα ΙΚΕΑ απλά και δημιουργικά

Το ΙΚΕΑ είναι ένα πολύ δημοφιλές κατάστημα επίπλων και δεν μας φαίνεται παράλογο αφού συνεχώς προσφέρουν πρωτότυπα σχέδια σε χαμηλές τιμές, τα οποία μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ανάγκες του καθενός. Το μόνο δύσκολο είναι το πώς θα ενώσεις όλα αυτά τα διαφορετικά κομμάτια, αν και αυτή η διαδικασία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Πολλά σχέδια του ΙΚΕΑ μπορούν να μεταμορφωθούν σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Δείτε μερικές χρήσιμες ιδέες:

Κρεμάστε το ράφι για μπαχαρικά BEKVÄM στα πλάγια και έχετε μία τέλεια κρεμάστρα.

Δύο KULLEN μπουφέδες δίπλα-δίπλα με μία επιφάνεια από πάνω φτιάχνουν ένα πολύ ωραίο γραφείο με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Τα ράφια KALLAX μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε έναν ωραίο καναπέ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στρώμα και μερικά μαξιλάρια.

Συνδυάστε τρία ράφια KALLAX και φτιάξτε ένα στιλάτο κρεβάτι με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Δεν γίνεται πιο φτηνά: Βάλτε δύο ράφια LACK το ένα πάνω από το άλλο και κρεμάστε έναν καθρέφτη. Βάζοντας και μία καρέκλα, έχετε φτιάξει τον ιδανικό χώρο για κάθε γυναίκα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αυτή η καρέκλα STRANDMON θα σας χαρίσει απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η κουκέτα KURA  δεν είναι απλά τέλεια για κάθε παιδικό δωμάτιο, αλλά και εύκολο να την τροποποιήσεις. Δοκιμάστε να βάλετε και τα φώτα SMILA BLOMMA. Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

Η βιβλιοθήκη BILLY  είναι πολύ καλή για την αποθήκευση των ζακέτων σας και των παπουτσιών. Όλοι έχουν το ράφι τους και έτσι το σπίτι μένει τακτοποιημένο.

Το παιδικό τραπέζι LÄTT φαίνεται πολύ βαρετό μέχρι να κάνεις αυτό…

Στρίψτε το 90° και το έπιπλο SULTAN LADE θα σας βοηθήσει να διακοσμήσετε και να οργανώσετε τέλεια τον χώρο σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Θεραπείες για τη μείωση των ρυτίδων στο λαιμό

Πώς να φτιάξουμε στρωματάκια-μαξιλάρια πανεύκολα!