in , ,

10 Συμβουλές Καθαρισμού Σπιτιού για Γονείς!

Ο καθαρισμός του σπιτιού είναι δύσκολος και αν έχετε μικρά παιδιά τότε γίνεται ακόμα δυσκολότερος καθώς τα μικρά βλαστάρια μας τείνουν να βρωμίζουν παντού και να εξασκούν τα ταλέντα τους σε όλους τους τοίχους του σπιτιού. Για να μην πελαγώνετε δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας.

Όταν ξεκινάει η εκμάθηση της τουαλέτας στα μικρά παιδιά συμβαίνουν αρκετές φορές ΄΄ατυχήματα΄΄. Η γνώση πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες από ούρα και οσμές από ένα στρώμα είναι μια ικανότητα που κάθε γονιός θα πρέπει να έχει στο οπλοστάσιό του! Μην χρησιμοποιείτε δραστικές χημικές ουσίες. Μαγειρική σόδα και ξύδι είναι όλα όσα χρειάζεται για να καθαρίσετε ενώ  είναι αρκετά ασφαλές για τα παιδιά σας!

 Τα παιδιά τρέχουν συνέχεια μέσα από το σπίτι προκαλώντας  σημάδια στα ξύλινα πατώματα. Αφαιρέστε τις  γρατζουνιές με μια μπάλα του τένις για να φαίνεται ξανά σαν καινούργιο.

Η καλύτερη λύση για λεκέδες στο χαλί είναι η μαγειρική σόδα και ξύδι. Ρίξτε τα μαζί πάνω στους λεκέδες και αφήστε να αντιδράσουν. Μετά σκουπίσετε για να φύγουν.

Τα παιδιά λατρεύουν τα Lego αλλά μπορείτε να φανταστείτε πόσα μικρόβια βρίσκονται μέσα  σε εκείνα τα μικρά τετράγωνα; Αλλά ποιος έχει το χρόνο για τα καθαρίσει ένα ένα ; Βάλτε τα στο πλυντήριο ρούχων ή πιάτων και τελειώσατε.

Μιλώντας για το πλυντήριο πιάτων, μπορείτε να βάλετε πλαστικά παιχνίδια και παπούτσια για να τα καθαρίσετε εύκολα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εάν έχετε πολλά κουκλάκια ρίξτε τα μέσα στο πλυντήριο. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα και απορρυπαντικό για παιδιά.

Αγοράσατε ένα καναπέ με μικροϊνες (microfiber) για εύκολο καθάρισμα! Αν έχετε μικρά παιδιά ξεχάστε το. Θα τον γεμίσουν λεκέδες αλλά μην ανησυχείτε. Τρίψτε οινόπνευμα και θα κάνει θαύματα.

Χρησιμοποιείστε μικρές φόρμες σιλικόνης για καπ κέικς στις ποτηροθήκες του  αυτοκινήτου σας. Αν τα παιδιά σας χύσουν οτιδήποτε , απλά βγάλτε τις και βάλτε τις στο πλυντήριο πιάτων.

Βάλτε ένα φίλτρο καφέ στο γιογιό για εύκολο καθαρισμό.

Το πρώτο έργο τέχνης του παιδιού σας πάνω στον τοίχο. Αν έχει γίνει με κηρομπογιές, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να τις θερμάνετε και να τις αφαιρέσετε πολύ ευκολότερα.

via onecrazyhouse

Δείτε επίσης – Καθαρισμός φούρνου με αμμωνία! Ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος!

Δείτε επίσης – Έτσι θα Καθαρίσετε το Σπίτι σας με Ληγμένο Γάλα!

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξουμε φοβερά καθαριστικά μαντιλάκια για το σπίτι απο ρολό κουζίνας! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

8 Υπέροχα Vintage Δωμάτια

8 Όμορφα Μπαλκόνια για πρωινό καφέ