in , , , ,

Θήκη Οργάνωσης Γραφείου απο χαρτόνι και ταινία! {ΒΙΝΤΕΟ}

Οργανώστε το γραφείο σας με μια εύκολη τριγωνική θήκη οργάνωσης από χαρτόνι.

Υλικά:
Χαρτόνι
Κολλητική ταινία
Θερμοκολλητικό πιστόλι
Πολύχρωμη ταινία (Washi tape)

Δείτε το βίντεο:

Οδηγίες:
Ξεκινήστε κόβοντας το χαρτόνι σε ορθογώνια κομματια (30,5Χ10 εκατοστά).
Κόψτε 16 κομμάτια για να δημιουργήσετε το τρίγωνο. Κατά μήκος της μεγαλης πλευρας του ορθογωνίου σας, διπλωστε με τη βοηθεια ενος χαρακα σε 3 ισα μερη.
Διπλώστε τα κομμάτια προς τα μέσα για να δημιουργήσετε ένα ισόπλευρο τρίγωνο. Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι κολλητική ταινία (μηκους 35,5 εκατοστων)για να φτιαξετε το τρίγωνο σας. Ως προαιρετικό βήμα, χρησιμοποιήστε πολυχρωμη ταινία για να δημιουργήσετε πρόσθετα σχέδια.
Ευθυγραμμίστε τη μεγάλη πλευρά του ορθογωνίου σας στο κομμάτι της ταινίας, αφήνοντας 5 εκατοστά ταινίας να προεξέχει στη μία πλευρά του χαρτονιού σας.
Διπλώστε την κολλητική ταινία στο ορθογώνιο χαρτόνι και κάντε μια μικρή τομή στο προεξέχον τμήμα της ταινίας. Διπλώστε τα κομμάτια προς τα μέσα για να σχηματίσουν τρίγωνο. Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο τμήμα της ταινίας για να κολλήσετε το τρίγωνο.
Κολλήστε ένα κομμάτι ταινίας στο άλλο άκρο του τριγώνου σας για καλύτερη στερέωση. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα κομμάτια χαρτόνι.
Χρησιμοποιήστε το πιστόλι για να κολλήσετε τα τρίγωνα μαζί για να φτιάξετε τη θήκη σας.

via buzzfeed

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξουμε απο το μηδέν ένα φανταστικό δίσκο σερβιρίσματος Καρπούζι!

Δαχτυλίδι από Δερμάτινο Λουράκι!