Το σουφλέ σπανάκι σας ήταν φανταστικό. Για την ακρίβεια, όχι απλά φανταστικό—οι καλεσμένοι σας σας έπλεξαν τέτοια εγκώμια για τη μαγειρική δεινότητά σας που είστε έτοιμοι να βγάλετε ευχαριστήριο λόγο για το «Χρυσό Σκούφο» που σύντομα θα σας απονείμουν. Όλα, λοιπόν, βαίνουν υπέροχα μέχρι τη στιγμή που (ξανα)μπαίνετε στην κουζίνα και αντικρίζετε το πυρίμαχο σκεύος στο οποίο σερβίρατε αυτό το υπέροχο σουφλέ που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην οικουμένη. Και, ναι, είναι γεμάτο καμμένα και ξεραμένα λίπη.
Δεν χρειάζεται να σπάσετε το κεφάλι σας προκειμένου να βρείτε πώς θα αφαιρέσετε τα επίμονα λίπη από τα ακριβά σας πυρίμαχα. Τα πράγματα είναι απλά: γεμίστε τον νεροχύτη σας με ζεστό νερό και σε αυτό ρίξτε 5 αναβράζοντα παυσίπονα για τον πονοκέφαλο.
Βουλιάξτε τα πυρίμαχα σκεύη σας μέσα σε αυτό το διάλυμα. Αφήστε το παυσίπονο να δράσει για 1 ώρα και, στη συνέχεια, αδειάστε το νεροχύτη και πλύνετε τα σκεύη σας κανονικά για να τα δείτε να αστράφτουν και πάλι!
via spirossoulis
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!