in ,

Έτσι θα Καθαρίσετε το Σπίτι σας με Ληγμένο Γάλα!

Κι όμως, η τελευταία λέξη της μόδας στο καθάρισμα του σπιτιού ακούει στο όνομα «ληγμένο γάλα». Με αυτό μπορείτε να καθαρίσετε επιφάνειες και πράγματα που δεν φαντάζεστε και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια πρώτη γεύση. Και να είστε σίγουροι πως το «ληγμένο γάλα» θα παίξει πολύ από εδώ και πέρα… Αρκεί φυσικά να μην έχει κόψει και να μην μυρίζει. Θέλετε να έχει μόλις λήξει.

Για όλες τις επιφάνειες 

Βουτήξτε λίγο χαρτί κουζίνας ή ένα κομμάτι βαμβακερό πανί μέσα στο ληγμένο γάλα και περάστε με αυτό όλες τις μαρμάρινες, τις βερνικωμένες και τις ξύλινες επιφάνειές σας. Έπειτα περάστε τις ίδιες επιφάνειες με ένα καθαρό, στεγνό πανί.

Γιατί λειτουργεί 

Tα οξέα που περιέχει το γάλα καταπολεμούν τη βρωμιά και τη σκόνη και το γάλα αφήνει όλες τις επιφάνειες ενυδατωμένες και γυαλισμένες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αυτό που πρέπει να θυμάστε -γιατί είμαστε σίγουροι πώς αναρωτιέστε- είναι πως το σπίτι σας δεν θα μυρίζει γάλα αμέσως μετά το καθάρισμα αρκεί να μην ξεχάσετε να περάσετε όλες τις επιφάνειες και με ένα στεγνό, καθαρό, βαμβακερό πανί.

Για τα ασημικά 

Για να καθαρίσετε τα ασημικά σας μπορείτε να γεμίσετε ένα μπολ με γάλα και να βουτήξετε μέσα σε αυτό τα ασημικά σας. Αφήστε τα εκεί για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα απλά ξεπλύντε τα. Τα ασημικά σας θα λάμψουν!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

22 ιδέες διακόσμησης για μπάνια που θα λάτρευε κάθε παιδί!

Με αυτή την τεχνική διακόσμησης φακέλων θα τρελαθείτε! Αφρός ξυρίσματος και χρώμα! – {ΒΙΝΤΕΟ}