in

Μοναδικά μάλλινα Χαλάκια φέρνουν τη Φύση στο σπίτι σας!

Η Alexandra Kehayoglou κατάγεται από την πρώτη οικογένεια παρασκευαστών χαλιών της Αργεντινής. Η 34χρονη καλλιτέχνιδα άρχισε να φτιάχνει αυτά τα μοναδικά χαλιά που μοιάζουν με βρύα όταν αποφοίτησε από την καλλιτεχνική σχολή. Χρησιμοποιεί υπολείμματα και κλωστές από το εργοστάσιο της οικογένειας της στο Buenos Aires, και της παίρνει περίπου δύο μήνες για να φτιάξει ένα κομμάτι – κάποια μοιάζουν και με πίνακες.

«Μεγάλωσα περιτριγυρισμένη από χαλιά», είπε η Kehayoglou στο Instagram. «Συνειδητοποίησα ότι η γνώση που είχα για τα χαλιά υπήρχε στα γονίδια μου. Ήταν αναπόφευκτο ότι θα την χρησιμοποιούσα και στην τέχνη μου. Το στυλ που δημιουργώ είναι μια αφηρημένη εικόνα από τοπία της χώρας μου.

Ήθελα όσοι βλέπουν τα έργα μου να νιώθουν ότι μπαίνουν σε κάτι καινούριο, τα έργα μου να φαίνονται σαν πύλες που έχουν τη δύναμη να σε πάνε εκεί που είναι οι αναμνήσεις σου.»

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via casasideas

Δείτε επίσης – Φτιάξτε εκπληκτικά χαλιά pom-pom μόνοι σας + super Ιδέες!

Δείτε επίσης – Πώς θα φτιάξετε ένα φανταστικό πλεκτό χαλί χωρίς βελόνες! – {ΒΙΝΤΕΟ} 

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε μόνοι σας ένα εκπληκτικό χαλάκι απο μάλλινα μπαλάκια – Pinochio rug!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 όμορφες ιδέες για διακόσμηση για του Αγίου Βαλεντίνου με Παλέτες

Ένας γρήγορος τρόπος να φτιάξετε Καπ κεικς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου