in ,

Ανέξοδες Ιδέες Διακόσμησης!

Διακοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας με ελάχιστο κόστος. Οι ιδέες που παρουσιάζουμε δεν είναι μόνο φθηνές αλλά και δημιουργικές. Αναμφίβολα οι τοίχοι του σπιτιού συμβάλλουν σημαντικά στον καλλωπισμό των εσωτερικών χώρων του σπιτιού. Έτσι, η διακόσμηση τους είναι πολύ σημαντική.

Διακόσμηση με Χαρτί 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι χαρτί σε διάφορα χρώματα κομμένο σε διάφορα σχήματα και μοτίβα. Μετά είτε τα κολλάτε απευθείας στον τοίχο είτε πάνω σε ένα χαρτόνι ή καμβά για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό πίνακα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεχνική του quilling χρησιμοποιώντας χαρτί ή παλιές εφημερίδες για ντεκόρ τοίχων.

Δείτε εδώ τι είναι το quilling.

Διακόσμηση από περισσεύματα ή ανακυκλώσιμα υλικά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ανακυκλώσιμα υλικά όπως τσόχα, διάφορα κομμάτια υφάσματος που έχουν περισσέψει έχουν απομείνει ή μπάλες νήματα για τη διακόσμηση ενός τοίχου. Κολλήστε κομμάτια τσόχας σε ένα πλαίσιο. Να χρησιμοποιείτε πάντα χρωματικούς συνδυασμούς σύμφωνα με το χρώμα των τοίχων σας. Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα είναι η χρήση νήματινων σφαιρών. Απλά κολλήστε όλες τις σε ένα κομμάτια χαρτιού και μετά σε ένα ξύλινο πλαίσιο.

Διακόσμηση με φράσεις 

Αν σας αρέσει το διάβασμα τότε μπορείτε να γράψετε φράσεις σε ένα πλαίσιο και να το κρεμάσετε στον τοίχο. Επίσης , μπορείτε να εκτυπώσετε φράσεις και να τις κολλήσετε στο πλαίσιο . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κομμάτια ξύλου και να γράψετε σε αυτά.

Διακόσμηση με ξύλο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλα σε διάφορα μήκη, να τα βάψετε σε διάφορα χρώματα και να τα κρεμάσετε τους ή μπορείτε να κόψετε κομμάτια κορμού και να φτιάξετε ένα αριστούργημα για τον τοίχο σας.

via diyhomedecorguide

Δείτε επίσης – Φτηνά Έπιπλα: Έτσι θα τα Κάνετε να φαίνονται Πανάκριβα!

Δείτε επίσης – DIY : Κουτιά από παπούτσια στον τοίχο σας – φτιάξτε όμορφους διακοσμητικούς πίνακες!

Δείτε επίσης – 40 μαγικές ιδέες Oriental διακόσμησης!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Καλάθια απο Πλαστικά μπουκάλια

Πώς να φτιάξεις Μακραμέ βραχιόλια με σχέδιο κέλτικο κόμπο! – {ΒΙΝΤΕΟ}