in ,

Κοτετσόσυρμα στην εσωτερική διακόσμηση

Από όλα τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εσωτερική διακόσμηση στο σπίτι, το κοτετσόσυρμα (συρματόπλεγμα) αναφέρεται σπάνια. Πράγματι, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια κομψή και όμορφη χρήση ενός συνηθισμένου μεταλλικού πλέγματος, που χρησιμοποιείται για να κάνεις φράχτες και κοτέτσια. Ωστόσο, το συρματόπλεγμα στο εσωτερικό έχει μια κυριαρχία στο ρουστίκ, vintage ύφος, και θα φανεί ενδιαφέρον και πρωτότυπο, φέρνοντας μια ασυνήθιστη ομορφιά στην ατμόσφαιρα του δωματίου.

Η πιο ελκυστική τη χρήση του πλέγματος αυτού, κατά τη γνώμη μου – είναι σαν διακόσμηση στα ντουλάπια. Χρησιμοποιώντας  κοτετσόσυρμα αντί για το συνηθισμένο γυαλί στις πόρτες των επίπλων δίνει ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Έτσι, μπορούμε να αλλάξουμε ριζικά το  παλιό ντουλάπι της γιαγιάς, ή μια αντίκα ντουλάπα για τα ρούχα, δίνοντάς τους μια πιο μοντέρνα ή πιο ρουστίκ όψη.

Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε σε περίοπτη θέση συρμάτινα καλάθια για περιοδικά, εφημερίδες και άλλα μικρά πράγματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Επίσης συρματόπλεγμα στο εσωτερικό θα δούμε αρμονικά σε κάθε δωμάτιο. Αυτή η λεγόμενη σανίδα σημειωμάτων στο οποίο μπορείτε να επισυνάψετε σημειώσεις, φωτογραφίες, σχέδια για παιδιά και όλα αυτά που θέλω να είναι στον ορατά. Κάντε ένα πίνακα ανακοινώσεων μόνοι  σας είναι πολύ εύκολο. Είναι απλό να συνδέσετε το τεντωμένο πλέγμα στο ξύλινο πλαίσιο της εικόνας. Οι υπενθυμίσεις αναρτούνται στο συρματόπλεγμα με μικρά μανταλάκια.

Στην κουζίνα θα δούμε εξαιρετικές μικρές πινελιές, με τη μορφή των στηριγμάτων για επιτραπέζια σκεύη, καλάθια φρούτων, να κρέμονται σε περίοπτη θέση, κόσκινα και σουρωτήρια.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Η μακαρονάδα της χρονιάς: Μια συνταγή που θα λατρέψετε!

DIY ρομποτάκια από κονσέρβες!