in ,

Πώς θα καθαρίσεις το τζακούζι σου εύκολα και γρήγορα!

Αν έχεις επενδύσει σε μπανιέρα με τζακούζι, τότε είσαι από τις τυχερές που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδιωτικό σπα στο σπίτι τους. Το τζακούζι όμως, όπως και όλο το υπόλοιπο μπάνιο, μπορεί να γίνει εστία μικροβίων. Για να είσαι σίγουρη ότι απολαμβάνεις ένα καθαρό τζακούζι δεν έχεις παρά να αφιερώνεις λίγο χρόνο στον τακτικό καθαρισμό του. Τι πρέπει να κάνεις:

Γέμισε την μπανιέρα με περίπου 5 εκατοστά ζεστό νερό
Πρόσθεσε δύο κουταλιές της σούπας υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα και ½ του φλιτζανιού χλωρίνη. Αν θέλεις μία πιο οικολογική λύση, μπορείς να αντικαταστήσεις τη χλωρίνη με 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι. Μερικοί κατασκευαστές δεν συνιστούν τη χρήση της χλωρίνης, αφού μπορεί να προκαλέσει διάβρωση με το πέρασμα του χρόνου.
Άφησε τους πίδακες νερού να τρέξουν για 15 λεπτά
Άδειασε την μπανιέρα και ξαναγέμισέ τη με κρύο νερό. Άφησε τους πίδακες να τρέξουν για άλλα δέκα λεπτά. Άδειασε την μπανιέρα και ξέπλυνέ τη καλά για να φύγει κάθε υπόλειμμα απορρυπαντικού. Για πραγματικά καλό καθάρισμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό βουρτσάκι για να καθαρίσεις τους πίδακες, σε συνδυασμό με ένα πιο τραχύ πανί. Αν υπάρχει ακόμα βρωμιά γύρω από τους πίδακες, χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα για να φτάσεις τα πιο δύσκολα σημεία.
Αν πρόκειται να καθαρίσεις το τζακούζι για πρώτη φορά, βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή. 

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY βάση για κέικ απο πιάτο!

Χταπόδια από ρολά τουαλέτας!!!