in , , ,

Εντυπωσιακοί κάθετοι εσωτερικοί κήποι για μέσα στο σπίτι!

Εάν ζείτε σε μια μεγάλη και πολυάσχολη πόλη και δεν έχετε χρόνο να βγείτε έξω για να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και το πράσινο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε φυτά, βότανα και λουλούδια στο σπίτι σας. Θα ερωτευτείτε τους κάθετους εσωτερικούς κήπους που θα κλέψουν την παράσταση στο σπίτι σας. Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη που μπορούν να σας δώσουν όλο το χρόνο. Θα καθαρίζουν τον αέρα, θα διακοσμούν το χώρο και θα σας παρέχουν μυρωδικά. Δεν απαιτούν μεγάλη φροντίδα και  έτσι δεν θα χρειαστείτε να δαπανήσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβατε γιατί μιλάμε!

Αυτό το σχέδιο έχει ενσωματωμένο αυτόματο πότισμα, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τα φυτά σας. Ιδανικό για την την τραπεζαρία σας!

Μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας κήπο χρησιμοποιώντας παλέτες. Κρεμάστε τους σε οποιοδήποτε τοίχο με αλυσίδες και τελειώσατε!

Μπορεί να σας χρησιμεύσει ως ένα κομψό και σύγχρονο διαχωριστικό.

Ένας μικρός κήπος με βότανα στην κουζίνα σας θα σας παρέχει πάντα φρέσκα μυρωδικά για τα φαγητά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν δεν έχετε πολύ χώρο στην αυλή σας, μπορείτε να φτιάξετε έναν εσωτερικό επιτοίχιο κήπο τοίχο με διάφορους τρόπους. Απλά επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει.

Έχετε ποτέ σκεφτεί να φτιάξετε έναν κήπο στο μπάνιο σας; Είναι τόσος εντυπωσιακός και μπορεί να γεμίσει όλο τον τοίχο. Το μπάνιο είναι κατάλληλος χώρος λόγω του νερού και της υγρασία!

via diyselfy

Δείτε επίσης – 40 ιδέες για βοτανόκηπους μέσα στο σπίτι!

Δείτε επίσης – Τα βότανα και οι χρήσεις τους απο το Α εως το Ω!

Δείτε επίσης – Χρήση βοτάνων στην παραδοσιακή θεραπευτική

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Η νέα τάση στο φαγητό είναι το μαγείρεμα στο… πλυντήριο πιάτων!

Διώξτε τους Ψύλλους από τα κατοικίδια σας