in ,

10+2 ιδέες με μπογιά!

Πετάξτε το βιβλίο κανόνων και κάντε στο σπίτι σας μια εύκολη αλλαγή, δίνοντάς του μία εντυπωσιακή όψη. Τα υλικά σας; Μια βούρτσα, λίγα δοχεία μπογιάς και μια μεγάλη δόση έμπνευσης και φαντασίας.

Εταιρεία καλλυντικών χρωμάτισε τρία δωμάτια βάσει του χρώματος των μαλλιών και των ματιών των μοντέλων: Το θαλασσί ταιριάζει στις ξανθιές, το ροζ στις μελαχρινές και το πράσινο στις πυρόξανθες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αλλάξτε τον αρχικό χαρακτήρα ενός αντικειμένου, μπορεί να υπάρχει κάποιο χρώμα το οποίο να λατρεύετε, αλλά να μην το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλη κλίμακα.

Τονίστε παραδοσιακά σημεία εφαρμόζοντας έξυπνα λίγη μπογιά. Δώστε στους ξυλεπένδυτους τοίχους, στις ράγες πασαμέντου, στα ακρογείσια και στις κορνίζες μια πρωτοπόρα άποψη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δώστε στην ντουλάπα σας μια νέα πνοή, μεταμορφώνοντας τα χερούλια. Τα συγκεκριμένα φτιάχτηκαν από λωρίδες ξύλου κομμένες σε κατάστημα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δώστε ζωή στα φθαρμένα σκαλοπάτια σας με μία φωτεινή μπογιατισμένη εναλλακτική λύση. Κολλήστε χαρτοταινία για να σχηματίσετε τις λωρίδες και επιστρώστε τη σκάλα με ουδέτερη μπογιά για όλες τις χρήσεις

Δοκιμάστε να μπογιατίσετε τα ποδαράκια σε μια καλοφτιαγμένη καρέκλα.

Τα έντονα πορφυρά χρώματα παραμένουν δημοφιλή. Συνδυάστε τα με ουδέτερα, όπως κρεμ, για ένα chic αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε μικρές επιφάνειες για να εφαρμόσετε έντονα λαμπερά χρώματα – η φωτεινή πόρτα προσθέτει μια εντυπωσιακή λάμψη φωτός σε ένα άλλοτε νηφάλιο χώρο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το πάτωμα και η οροφή συχνά παραβλέπονται ως δυνητικές επιφάνειες για διακόσμηση. Εάν έχετε ένα ψηλό ταβάνι, προσθέτοντάς του χρώμα, ουσιαστικά ελκύει το μάτι προς τα πάνω και δίνει έμφαση στο ύψος του.

Το Copper Orange είναι ένα εξαίρετο παράδειγμα πορτοκαλί τόνων, το οποίο είναι must γι’ αυτή την σεζόν.

Δημιουργήστε panels και ζώνες που σπάζουν τις μεγάλες περιοχές και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε πέραν του ενός χρώματος σε ολόκληρο τον χώρο. Αυτές οι λεπτές γραμμές «μιμούνται» ένα πασαμέντο.

Ξεχάστε τους λευκούς τόνους και δώστε τον μέγιστο εντυπωσιασμό με έντονα χρώματα σε όλες τις επιφάνειες, δημιουργώντας ένα chic αλλά «προστατευτικό» αποτέλεσμα.

via must

Δείτε επίσης – 26 πανέμορφες και πρακτικές κατασκευές με μπογιά μαυροπίνακα!

Δείτε επίσης – Βάψιμο – Τεχνική παλαίωσης ξύλινων επίπλων!

Δείτε επίσης – ΒΑΨΙΜΟ: ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ – Chalk Paint

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY : Κουτιά από παπούτσια στον τοίχο σας – φτιάξτε όμορφους διακοσμητικούς πίνακες!

Πως να φτιάξεις χαλάκι μπάνιου από φελλούς!