in

Ένα ακόμα σχέδιο για τους λάτρεις των βιομηχανικών σχεδιασμών!!! Απο την ομάδα του make it Extreme!

Αυτό έγινε μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει ο βιομηχανικός σχεδιασμός !!
Ένιωσα την ανάγκη να κάνω  ένα τραπέζι εντελώς κατασκευασμένο από σκυρόδεμα !!
Τι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό ??

Για εμάς ήταν πρόκληση το να δημιουργήσουμε μια ισχυρή δομή, σε συνδυασμό με μια ωραία εμφάνιση και ένα υπέροχο χρώμα.  Η ιδέα της τοποθέτησης των τροχών  κάνει ευκολότερη την μετακίνηση του, και φυσικά,  το τεράστιο βάρος του (184kgs) και το περίεργό του σχήμα !! Αλλά είναι επίσης και κάτι που μπορεί να μην το είχατε προσέξει !!

Είναι ο τρόπος της κατασκευής του τραπεζιού αυτού, που δημιουργεί μια ψευδαίσθηση και κάνει το χώρο να φαίνετε μεγαλύτερος από ό,τι πραγματικά είναι !!

Για να κατασκευαστεί αυτό το μεγάλο τραπέζι, χρησιμοποιήσαμε την δική μας “made extreme» μηχανή κοπής πολυστυρένιου. Για να δημιουργήσουμε ένα συγκεκριμένο πολυστυρένιο καλούπι για την κατασκευή του τραπεζιού και να δώσει στο σκυρόδεμα ένα εντυπωσιακό σχήμα.
Η απόφαση για το ποια υλικά και σε ποιες ποσότητες θα έπρεπε να  χρησιμοποιηθούν, πάρθηκε μετά από μια μακρά έρευνα, προκειμένου να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Το μίγμα έμεινε στο καλούπι για τρεις ημέρες, στη συνέχεια το καλούπι αφαιρέθηκε και το τραπέζι αποκαλύφθηκε !!!

Αφού το καλούπι απομακρύνθηκε, το τραπέζι  έπρεπε να είναι άμμος, και γι’ αυτό χρειάστηκαν πολλές ώρες  για να επιτευχθεί η επιθυμητή εξομάλυνση της επιφάνειας.
Εκείνη  την στιγμή,  ένιωσα ότι πρέπει να προσθέσω κάτι για να κάνω τη διαφορά !!
Πήρα λοιπόν την απόφαση να βάλω ένα μπλε γυάλινο ράφι το οποίο θα έκανε  αντίθεση με το χρώμα του σκυροδέματος και έτσι το τραπέζι απέκτησε  αυτό το μοναδικό στυλ!
Επιπλέον, τα  led downlights που τοποθετήθηκαν κάτω από το ράφι δίνουν στο  τραπέζι  μια ξεχωριστή δομή την οποία θα λατρέψετε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Την κατασκευή  της ομάδας make it extreme μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα τους. Make it extreme

Μπορείτε να δείτε όλες τις κατασκευες  της ομάδας make it extreme στη σελίδα τους. 

Δείτε επίσης – Θέλετε να φτιάξετε ένα συγκεκριμένο καλούπι; Χρησιμοποιήστε αυτό τον κόφτη πολυστερίνης! Απο την ομάδα του make it Extreme!

Δείτε επίσης – Με αυτό το γραμματοκιβώτιο δεν θα χάσετε ποτέ ξανά την αλληλογραφία σας!!! Απο την όμάδα του make it Extreme!

Δείτε επίσης – Καρότσι μεταφοράς καυσόξυλων! Απαραίτητο διακοσμητικό κομμάτι αν έχετε τζάκι. Απο την όμάδα του make it Extreme!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

29 ιδέες για να μεταμορφώσετε συνηθισμένα αντικείμενα με σπρέι!

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα άδεια γυάλινα βάζα! ‘Oμορφες και πρακτικές ιδέες!