Κόλλησε το φαγητό στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα; Δεν χρειάζεται να τρίβεις με τις ώρες. Όλοι μας το έχουμε πάθει κάποια στιγμή της ζωής μας να κάψουμε την κατσαρόλα.
Βάλε στον πάτο του σκεύους νερό, όσο να καλυφθεί η καμμένη επιφάνεια. Βάλτο στο μάτι της κουζίνας. Ρίξε τώρα, 1 φλυτζάνι ξύδι. Μόλις αρχίσει να βράζει, κατέβασέ το από την φωτιά, και ρίξε δύο κουταλιές σόδα. Να περιμένεις ότι θα αφρίσει.
Με ελάχιστη προσπάθεια τώρα, τρίψε το σκεύος, και αν η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, επανέλαβε!
Αν τώρα, παραμείνουν κάποια πεισματάρικα σημάδια, κάνε μια πάστα από νερό και σόδα, και βάλε πάνω στα σημάδια. Άφησε για λίγο, και καθάρισε!
Τόσο εύκολα.
via diyself
Δείτε επίσης – Πώς να καθαρίσετε το φούρνο με μαγειρική σόδα και ξύδι!
Δείτε επίσης – Σπιτικό κόλπο για κάτασπρη λεκάνη τουαλέτας
Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε 10 λεπτά!
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!