Υλικά
-Αλεύρι
-Ζάχαρη
-Νερό
-Λευκό ξίδι
Παρασκευή
Μέσα σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε το αλεύρι και τη ζάχαρη σε αναλογία 3 προς 1.
Ρίχνουμε κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά να φτιάξουμε κάτι σαν πάστα προσέχοντας να μην σβολιάσει.
Βάζουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει παχύρευστο.
Προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού ξίδι και ανακατεύουμε ξανά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν χρησιμοποιήσουμε την κόλλα.
Την αποθηκεύουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Μπορούμε να τη φυλάξουμε στο ψυγείο για 1-2 βδομάδες.
Και έτοιμη η σπιτική μας κόλλα!
Δεν κολλάει τα πάντα, αλλά μπορούμε να τη δοκιμάσουμε με ασφάλεια!
Tip: Χρειάζεται περισσότερη ώρα να στεγνώσει από τις υπόλοιπες κόλλες.
Καλή επιτυχία και καλές χειροτεχνίες!
via flowmagazine
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα