Υλικά:
Ζύμη πίτσας. Χρησιμοποιήστε της αγαπημένη σας ζύμη είτε έτοιμη είτε σπιτική συνταγή.
Σάλτσα. Μπορείτε να βρείτε έτοιμη στο εμπόριο, αλλά καλύτερο θα ήταν να τη φτιάξετε μόνοι σας. Είναι εύκολο. Εμένα η αγαπημένη μου σάλτσα για πίτσα είναι πολύ απλή. Πελτές ντομάτας σκόρδο λιωμένο, ρίγανη και λίγο νεράκι. Δεν την βράζω. Ανακατεύω τα υλικά σε ένα μπώλ και είναι έτοιμη να την απλώσω.
Τυρί. Εδώ ταιριάζει απόλυτα η μοτσαρέλα. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο τυρί σας αρέσει.
Αλλαντικά της αρεσκείας σας.
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη ζύμη μακρόστενη όσο πιο πολύ μπορούμε.
Απλώνουμε τη σάλτσα αλλά αφήνουμε δυο πόντους γύρω γύρω χωρίς σάλτσα.
Κόβουμε τη ζύμη στη μέση.
Απλώνουμε τα αλλαντικά μας οριζόντια και επίσης μία γραμμή τυρί.
Αρχίζουμε να τυλίγουμε ρολό προσθέτωντας τυρί κατά το τύλιγμα.
Όπως λοιπόν έχουμε τυλίξει το ρολάκι μας κόβουμε φέτες των 2-3 εκ. και τοποθετούμε μέσα σε ταψάκι για cupcakes με το “ρολάρισμα” προς τα επάνω.
Το ίδιο κάνουμε και με το άλλο μισό της ζύμης.
Εαν θέλουμε γαρνίρουμε με λίγο τυράκι και μικρά φετάκια πεπερόνι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε προσεκτικά!
Μην μου πείτε οτι δεν σας τρέχουν τα σάλια!
via pennywisecook
Οι χρωστικές, μεταξύ των άλλων πρόσθετων τροφίμων, είναι ουσίες φυσικές ή συνθετικές που προστίθενται σε τροφές έτοιμες προς… Read More
Πολλοί πορτοφολάδες περιμένουν πλήθος κόσμου στα εμπορικά κέντρα. Απασχολημένοι ψάχνοντας για τέλεια δώρα, πέφτουν θύματα… Read More
Εκτός από τα λιπάσματα που βρίσκουμε σε γεωπονικά καταστήματα, υπάρχουν πολλά καθημερινά υλικά, οικιακά υπολείμματα… Read More
Πολλοί κάνουν τις διακοπές τους στη θάλασσα ή σε μια λίμνη. Δυστυχώς, το καλοκαίρι συχνά… Read More
Το καλοκαίρι έρχεται επιτέλους όμως οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλά έντομα θα επισκεφθούν τα… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα