in , , ,

Κατασκευές απο φελιζόλ – 60 υπέροχες ιδέες!

Θα εκπλαγείτε ευχάριστα εαν δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το ταπεινό φελιζόλ! Μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού σας και όχι μόνο.  Οι χρήσεις του και οι κατασκευές με φελιζόλ είναι πολυάριθμες αλλά εδώ θα ρίξουμε μία ματιά πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στη διακόσμηση σπιτιού και συγκεκριμένα πώς μορούμε να φτιάξουμε απίθανους πίνακες!

Στο εμπόριο κυκλοφορούν φελιζόλ σε διάφορες διαστάσεις και σε διαφορετικό πάχος. Εσείς απλώς έχετε να επιλέξετε τι σας κάνει για την κατασκευή σας. Το φελιζόλ είναι ένα πολύ εύκολο υλικό καθώς κόβεται και μεταμορφώνεται εύκολα, είναι πολύ πολύ οικονομικό και πολύ ελαφρύ.

Ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Μία εκπληκτική ιδέα είναι  να διαλέξετε ένα κομμάτι ύφασμα και να το τυλίξετε γύρω απο το φελιζόλ. Δεν χρειάζετε να περάσετε κόλλα σε όλη την επιφάνεια απλά στο πίσω μέρος εκεί δηλαδή που θα διπλωθεί, στο τελείωμα του. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ταινία, κάνει καλή δουλειά εξίσου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 ή 3 κομμάτια φελιζόλ και να τα τυλίξετε με καλής ποιότητας ύφασμα. Θα έχετε ένα υπέροχο έργο έτοιμο να το κρεμάσετε στο σαλόνι σας τοποθετώντας τα το ένα δίπλα στο άλλο.!

Κάντε το ίδιο και με φωτογραφίες! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Προσοχή ούτε στις φωτογραφίες βάζουμε κόλλα στην επιφάνεια γιατί θα γεμίσει φυσσαλίδες και θα δυσκολευτείτε να τις βγάλετε. Φυσικά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε, έτσι και αλλιώς μας αρέσει ο πειραματισμός!


Μπορείτε να κόψετε κομμάτια φελιζόλ σε διαφορα σχήματα και να φτιάξετε μία όμορφη σύνθεση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πολλά κομμάτια φελιζόλ το ένα μέσα στο άλλο δένουν απίθανα αισθητικά!

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να περάσετε μία κουρτίνα μπάνιου στο φελιζόλ να να εχετε αυτό το αποτέλεσμα; Ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα!

Γράψτε πάνω στο φελιζόλ το μήνυμα που σας εκφράζει και αρχίστε να βάζετε πινέζες!

Σχεδιάκια για το παιδικό δωμάτιο

Πίνακας άλμπουμ φωτογραφιών!

Υπέροχη ιδέα με τους σούπερ ήρωες των παιδιών σας.

Φτιάξτε περίτεχνα σχέδια.

Το φελιζόλ εκτός του ότι δουλεύεται πολύ εύκολα (κόβεται κτλ) μπορεί να συμπιεστεί να να φτιάξετε διάφορα σχέδια, πίνακες ή σφραγίδες.

Τουβλάκια τυλιγμένα με πολύχρωμες κλωστές

Απ’έξω φελιζόλ απο μέσα καθέφτες… καλό ε;

Φτιάξτε όμορφες κορνίζες

 Ή γράμματα, λέξεις και αριθμούς!

Παιδικά καδράκια

 

via pinterest

Δείτε επίσης – 30 φανταστικοί πίνακες που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας!

Δείτε επίσης – Πίνακας καρδιά απο σπάγγο – String Art!

Δείτε επίσης – Βάλτε στη διακόσμηση σας τον μαυροπίνακα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

40 μαγικά φωτιστικά και κηροπήγια απο γυάλινα μπουκάλια!

11 ιδέες οργάνωσης για να τα χωρέσετε όλα σε μία μικρή κουζίνα!