in

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από cd!

Με αυτή την κατασκευή, τα παλιά cd θα… σας κλείσουν το μάτι! Φτιάξτε απίστευτα στολίδια σπιτιού για τα χριστούγεννα!

Ξάπλωστε τα πάνω σε ένα” αγανακτισμένο “πανί που έχετε γι’ αυτές τις δουλειές! Πάρτε σπρέι σε χρυσό και ασημί χρώμα και τα περάστε το πρώτο χέρι. Περιμένετε λίγο μέχρι να στεγνώσει και ύστερα πέραστε τα άλλη μια φορά ώστε να καλυφθούν όλες οι ατέλειες του πρώτου ψεκάσματος.

Σ’ αυτό το σημείο και πριν στεγνώσει το χρώμα,πάρτε την χρυσόσκονη και ρίξτε την από πάνω έτσι ώστε να κολλήσει στο cd.To σπρέι έκανε την δουλειά της κόλλας.

Τινάξτε το λίγο για να φύγει η περιττή χρυσόσκονη και ψεκάστε με λακ για να σταθεροποιηθεί.Από την πίσω μεριά,απλώς περάστε ένα χέρι από το ανάλογο χρώμα και τίποτ’άλλο . Δεν χρειάζεται και από τις δύο μεριές χρυσόσκονη εκτός κι αν θέλουμε να το κρεμάσουμε κάπου, όπου θα φαίνονται και οι δύο πλευρές, για παράδειγμα σ’ ένα παράθυρο!

Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Κορδέλα,αυτή με τα συρματάκια στις άκρες για να σταθεί πιο όμορφα ο φιόγκος,καμπανάκια ή ότι άλλο έχετε και ένα λεπτό κορδονάκι ίδιου χρώματος,για να κάνουμε μια θηλιά για το κρέμασμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εύκολο,γρήγορο,όμορφο και πολύ-πολύ οικονομικό! Μπορούν να στολίσουν εκτός απο το δέντρο μας, διάφορα κλαδιά ή να κρεμαστούν σε παράθυρα!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!!

via lamproukam

Δείτε επίσης – Κάντε το cd χριστουγεννιάτικη μπάλα

Δείτε επίσης – Πώς να ανακυκλώσετε τα παλιά CD – DVD

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικα στεφάνια για την είσοδο του σπιτιού + 20 ιδέες {Μέρος 1ο}!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

55 χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για την εξώπορτα!

Το πιο εκπληκτικό καθαριστικό για την κουζίνα με μαγειρική σόδα και λάδι!