in , ,

50 κατασκευές για το σπίτι απο πλαστικά ζωάκια!

Τελευταία γίνετε χαμός με τις κατασκευές απο πλαστικά ζωάκια και παιχνίδια γενικότερα και όχι άδικα αφού είναι πολύ οικονομικά – μπορείτε να βρείτε ακόμα και με 1 εως 2 euro. Εαν έχετε παιδιά τότε σίγουρα θα τριγυρίζουν πολλά τέτοια ζωάκια σπιτί, αλλιώς μία βόλτα σε ένα παιχνιδάδικο και θα βρείτε ότι τραβάει η ψυχή σας!
Οι κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε είναι πάρα πολλές και εξαιρετικά όμορφες και πρακτικές.

Μπορείτε να φτιάξετε μαγνητάκια για το ψυγείο. Κόψτε τα πλαστικά ζωάκια στη μέση και κολλήστε μαγνητάκια. Βάψτε και με το χρώμα της επιλογής σας και είναι έτοιμα.

Με παρόμοια διαδικασία μπορείτε να φτιάξετε και πανέμορφες κρεμάστρες για όλους τους χώρους του σπιτιού. Πάνω σε ξύλο βιδώστε τα ζωάκια σας.

Βάλτε τα μέσα σε γυάλες με παχυφυτα λουλουδια, χώμα και χαλίκι, βάψτε τα σε χρυσές και ασημί αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε τα σαν διακοσμητικά πάνω σε ένα γιορτικό τραπέζι.

Κάντε τα όμορφα γλαστράκια ανοίγοντας τους τρύπες στη ράχη, καπάκια για μπουκάλια κρασί,  κηροπήγια τοποθετώντας πάνω μία βάση κεριού και άλλες πολλές μα πάρα πολλές ιδέες! Απολαύστε και ξεκινήστε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

via pinterest

παιχνιδια διακοσμηση σπιτιου, παιχνιδια με διακοσμηση, παιχνιδια με διακοσμηση σπιτιου

Δείτε επίσης – Μεταμορφώστε τα βαζάκια των παιδιών με πλαστικά ζωάκια!

Δείτε επίσης – 55 Απίθανες ιδέες για κρεμάστρες!

Δείτε επίσης – DIY-Φτιάξε μόνος σου βιβλιοστάτες οικονομικά και δημιουργικά!!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

31 ιδιαίτερα μπουκάλια κρασιού!

31 Χριστουγεννιάτικες Ιδέες σε παραδοσιακό κόκκινο και πράσινο