in , ,

Φτιάξτο μόνος σου – Ένα εκπληκτικό φωτιστικό απο το μηδέν!

Μου αρέσει να φτιάχνω πολλά στο σπίτι αλλά πάντα υπάρχουν άλλα τόσα που πρέπει να γίνουν. Εαν κάνετε ανακαίνιση σπιτιού ή απλά θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση σας τότε βασικό ρόλο παίζουν και τα φωτιστικά. Τα πολύχρωμα φωτιστικά είναι στα πάνω τους και πολύ στη μόδα αλλά οι τιμές τσιμπάνε αρκετά. Θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς ε; Όχι μόνο εγώ..
Μην μου στεναχωριέστε όμως γιατί για όλα υπάρχουν λύσεις και πανέμορφες αλλά και πολύ πολύ οικονομικές. Χρόνο να έχουμε να φτιάχνουμε. Δείτε παρακάτω έναν οδηγό βήμα βημα πώς να φτιάξετε εκπληκτικά φωτιστικά με πολύ απλά και οικονομικά υλικά. Η ανακαίνιση εαν θέλουμε γίνετε παιχνιδάκι! Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απο τα φωτιστικά του εμπορίου, σε πολλές περιπτώσεις το αντίθετο θα έλεγα.

Προσοχή: Μην ξεχάσετε η λάμπα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι λάμπα φθορισμού ή εξοικονόμησης ενέργειας για να μην έχετε πρόβλημα με θερμότητα


Υλικά:
Λεπτό χαρτόνι,
4 ξυλάκια (μήκος: 45εκ.),
4 πινέζες,
1 πεντάλιτρο πλαστικό μπουκάλι νερού,
χοντρή κλωστή ή νήμα

Βάψτε τα ξυλάκια και δέστε τα μαζί ανά 2 σε κάθε άκρο με το νήμα.

Κόψτε το  λαιμό του μπουκαλιού (βλέπε παρακάτω φώτο) και εφαρμόστε τα ξυλάκια επάνω (βλέπε παρακάτω φώτο). Δεν χρειάζεται κόλλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κόψτε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι (144 εκ. x 30 εκ.), διπλώστε να γίνει κύλινδρος και κολλήστε. Καλύψτε το με διακοσμητικό χαρτί της αρεσκείας σας και το περίσσευμα γυρίστε το προς τα μέσα για να κάνει όμορφο τελείωμα.

Έχουμε σχεδόν τελειώσει.. Μένει να τοποθετήσουμε και να στερεώσουμε με πινέζες την ξύλινη κατασκευή μέσα στον κύλινδρο. Προσοχή να μπει ίσια.

Πρέπει να έχετε κάτι παρόμοιο με της παρακάτω φωτογραφίας.

Το τελευταίο που έχετε να κάνετε είναι να ξεβιδώσετε τη λάμπα σας απο το ντουί να το περάσετε μέσα στο στόμιο του φωτιστικού σας και να ξαναβιδώσετε τη λάμπα!

Μην ξεχάσετε να έχετε κλειστό το ρεύμα και φυσικά η λάμπα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι λάμπα φθορισμού ή εξοικονόμησης ενέργειας για να μην έχετε πρόβλημα με θερμότητα!

Πείτε μου δεν είναι υπέροχο!!!!
via ohohblog

Δείτε επίσης – 70+ Ιδέες για φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας φωτιστικά απο ανακυκλώσιμα καθημερινά αντικείμενα!

Δείτε επίσης – Δείτε της αλλιώς και επαναχρησιμοποιήστε τα παλιά αντικείμενα της κουζίνας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα βάζα από γυάλινα μπουκάλια!

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα χιονισμένα μπουκάλια!