in ,

70+ Ιδέες για φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!

Τα φωτιστικά μέσα στο σπίτι αλλά και στον κήπο ή την αυλή δίνουν μία ιδιαίτερη νότα χαλάρωσης και συμβάλλουν σημαντικά στη διακόσμηση των χώρων μας. Γι’αυτό το λόγο συνήθως ψάχνουμε να αγοράσουμε κάτι το οποίο θα ταιριάζει με το χώρο μας αλλά και την τσέπη μας.
Τι θα λέγατε τώρα εαν τα φωτιστικά σας τα φτιάχνατε μόνοι σας απο απλά και άχρηστα αντικείμενα. Δεν πάει το μυαλό σας τι εντυπωσιακά φωτιστικά μπορείτε να φτιάξετε απο χαρτόνι, απο σκοινί, απο μπουκάλια, απο κάδους πλυντηριών (!), απο κονσερβοκούτια και ο κατάλογος δεν έχει τέλος!
Εαν αποφασίσετε να φτιάξετε ένα φωτιστικό απο χαρτόνι, χαρτί ή ύφασμα χρησιμοποιήστε λάμπες LED που είναι και πολύ οικονομικές αλλά δεν θα έχετε και κάποιο ατύχημα λόγω υπερθέρμανσης!

Τώρα εαν δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά με τα ηλεκτρολογικά (εγώ προσωπικά μπορώ να τινάξω τετράγωνο 😀 ) τότε ζητήστε βοήθεια απο κάποιον φίλο ή γνωστό σας που ξέρει.

Εμπνευστείτε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via trendsandideas

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας ένα φωτιστικό απο σπάγκο!

Δείτε επίσης – 33 Παράξενες ιδέες που θα έκανε το σπίτι σας φοβερό!

Δείτε επίσης – Πως θα μετατρέψεις ένα άδειο βάζο σε ηλιακό φαναράκι μπαλκονιού και κήπου!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Η διατροφή του Πυθαγόρα και του Ιπποκράτη που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών!

DIY φωτιστικό από δαντελωτά κεντήματα