in ,

DIY-Φτιάξτε μόνοι σας ένα γιορτινό βάζο απο ξερά κλαδιά!

Το Φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι πολύ όμορφοι μήνες για κατασκευές απο υλικά της φύσης. Έξω μπορούμε να βρούμε σε αφθονία, φύλλα, ξερά κλαδιά και κορμούς δέντρων για να φτιάξουμε πολλές κατασκευές diy. Σήμερα όμως θα δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε βήμα-βήμα ένα υπέροχο ρουστίκ βάζο απο μικρά ξερά διακοσμητικά κλαδιά!Μπορείτε να διακοσμήσετε με εποχιακα λουλουδια , γιατί όπως είναι και γνωστό θα βρείτε λουλουδια σε ολη την ελλαδα.

 Αρχικά βρίσκουμε μία άδεια μεταλλική συσκευασία συνήθως απο κάποιο τρόφιμο. Μετά βγείτε καμία βόλτα σε κήπους, αυλές, δάσος ότι έχετε πιο κοντά για αναζήτηση μικρών κλαδιών.

Τυλίξτε την μεταλλική συσκευασία με χαρτόνι έτσι ώστε να μία φαίνεται το χρώμα της σε περίπτωση που μείνουν μικρά κενά ανάμεσα απο τα κλαδάκια.

Κόβετε τα κλαδάκια στο επιθυμητό ύψος και με το πιστόλι θερμής κόλλας αρχίζετε να κολλάτε ένα ένα τα διακοσμητικά κλαδιά!

 Αυτό ήταν! Απλό έτσι; Αλλά πανέμορφο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

 Τώρα εαν θέλετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω μπορείτε να τυλίξετε το  μισό βάζο σας με χαρτί και δύο λαστιχάκια (Δεν βάζουμε ταινία για να μην χαλάσει η υφή του ξύλου) και βάψτε το με ακρυλικό χρώμα της επιλογής σας. Υπέροχο είναι το χρώμα της βανίλιας.

Διακοσμήστε το με κάποια κορδέλα ή όποιο υλικό σας αρέσει και είναι έτοιμο να βάλετε τα λουλούδια σας!

via allthingsgd

διακοσμητικα κλαδια, εποχιακα λουλουδια, diy home, diy sites

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

40 τρόποι να επαναχρησιμοποιήσετε σπασμένα αντικείμενα!

Δεν πάει ο νους σας πώς φεύγει η «τηγανίλα» από το σπίτι!