in , ,

Πώς να μεταφέρετε οποιαδήποτε φωτογραφία πάνω σε ξύλο μόνο με κηρόχαρτο!

Πόσες φορές βλέπουμε τυπωμένες φωτογραφίες και εικόνες πάνω σε ξύλο και φυσικά έχουμε την εντύπωση οτι έχει γίνει με επαγγελματικό εξοπλισμό! Ή χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά που πολλές φορές είναι ασύμφορα οικονομικά.

Επειδή εδώ μας αρέσουν οι οικονομικές, εύκολες αλλά όμορφες κατασκευές σήμερα είναι η μέρα σας!!! 

Τώρα μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας με μόνο υλικά, Κηρόχαρτο (waxed paper) – Εκτυπωτής inject (ναι αυτόν που έχετε στο ράφι στο σπίτι σας και τυπώνετε), μία κάρτα (τύπου πιστωτική) και πολύ έμπνευση!
Μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας κηρόχαρτο. Δείτε εδώ πώς.

Για αρχή κόψτε μερικά χαρτιά στο μέγεθος Α4 για να χωράνε στον εκτυπωτή.

Στη συνέχεια βρείτε ένα ωραίο ξύλο με λεία επιφάνεια. Εαν θέλετε κάντε μερικά δοκιμαστικά σε διάφορα ξύλα πριν φτιάξετε το πρώτο σας “καλό”

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βρείτε μία εικόνα που σας αρέσει σε υψηλή ανάλυση.

Στη συνέχεια με ένα πρόγραμμα γραφικών αναστρέψτε την εικόνα (reverse) . Εαν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ψάξτε το στο google. Αυτο το κάνουμε για να αποτυπωθεί κανονικά πάνω στο ξύλο. Τυπώστε!

Βγάλτε το χαρτί με προσοχή μην σας χαλάσει το σχέδιο. Φυσικά δεν το αγγίζουμε.

Τοποθετήστε το χαρτί πάνω στο ξύλο και μην το κουνήσετε γιατί θα κάνει μουντζούρα και μετά θα κλαίτε για την γκαντεμιά σας και απο τα κλάματα θα γίνει χειρότερη μουντζούρα!!!

Κρατώντας σταθερή και σφιχτά το χαρτί πάνω στο ξύλο αρχίζετε να τρίβετε το σχέδιο με την άκρη της κάρτας έτσι ώστε να περαστεί όσο περισσότερο μελάνι γίνεται στο ξύλο. Τρίψτε δυνατά αλλά μην το σκίσετε το χαρτί κιόλας! Ανασηκώστε λίγο το χαρτί και δείτε εαν το αποτέλεσμα σας αρέσει. Εαν όχι συνεχίστε το τρίψιμο!

Όταν πλέον είσαστε σίγουροι οτι έχει περαστεί το περισσότερο μελάνι στο ξύλο ετοιμαστείτε να φωνάξετε κάποιον. Θα ενθουσιαστείτε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα που θα θέλετε να δείτε τον ενθουσιασμό και σε άλλα πρόσωπα!

Η τeχνική αυτή είναι super για σανίδες, παλέτες, κιβώτια και γενικότερα μη φινιρισμένα ξύλα. Μόλις τελειώσετε μην ξεχάσετε να περάσετε ένα βερνικάκι για να ασφαλίσετε το έργο σας!

 via theartofdoingstuff

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Απλές καθημερινές ιδέες και λύσεις που αγγίζουν την ευφυϊα Νο1

Ιδού πώς να βλέπετε καθαρά χωρίς γυαλιά μυωπίας – Το πανέξυπνο, εύκολο τρικ που απογειώνει [Βίντεο]