in ,

Η Coca-Cola εφευρίσκει 16 καπάκια για να δώσει δεύτερη ζωή στα άδεια μπουκάλια!

Η Coca Cola συνεργάστηκε με τη βραβευμένη διαφημιστική εταιρεία “Ogilvy & Mather China” σε μια νέα εκστρατεία “2nd Lives” και δημιούργησε 16 κόκκινα βιδωτά πώματα που μετατρέπουν τo κατά τα άλλα άχρηστο πλαστικό μπουκάλι σε κάτι δημιουργικό, διασκεδαστικό και εύχρηστο. Αυτή  η φιλική προς το περιβάλλον εκστρατεία που ξεκίνησε στο Βιετνάμ, διέθεσε δωρεάν 40.000 καπάκια.

 
Με αυτά τα διασκεδαστικά καπάκια μπορείτε να μετατρέψετε τα άδεια και άχρηστα μπουκάλια αναψυκτικών σε μια λάμπα, ένα πινέλο, ένα μπουκάλι σπρέι, μια ξύστρα, ένα δοχείο σαπουνιού, και πολλά άλλα χρηστικά αντικείμενα. Ο Graham Fink, ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της “Ogilvy & Mather China”, εξηγεί την ιδέα πίσω από το πρόγραμμα:«Έχουμε δημιουργήσει εργαλεία διασκέδασης με τα καπάκια των μπουκαλιών, φέρνοντας μικρές στιγμές ευτυχίας στη ζωή των ανθρώπων.”
Με τη δημιουργικότητα αυτής της εκστρατείας και τον καλοπροαίρετο σκοπό πίσω από αυτό, αυτή θα μπορούσε εύκολα να είναι μια από τις καλύτερες εκστρατείες Coca Colaπο έκανε ποτέ. Μην ξεχάσετε να δείτε το βίντεο για να δείτε πώς χρησιμοποιούνται όλα τα διαφορετικά καπάκια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!


Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τραπέζι απο παλέτες και παλιά πόρτα!

30 περίεργες και πρωτότυπες τσάντες για ψώνια!