in , ,

Φτιάξτο μόνος σου – Αυτοσχέδια θήκη για το Tablet!

Μοναδική θήκη για το Tablet σας! Και όταν λέω μοναδική εννοώ μοναδική. Γιατί πολύ απλά είναι μία πρωτότυπη θήκη που θα την έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας!!

Θα έχτε καταλάβει ότι σε αυτό το Blog μας αρέσει να χρησιμοποιούμε καθημερινά και συνηθισμένα αντικείμενα του σπιτιού αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο απο αυτόν για τον οποίο προορίζονται.


Και ξεκινάμε με το πασίγνωστο ξύλο κοπής που έχουμε όλοι σπίτι μας για να κόβουμε τα λαχανικούλια μας. Μην βιάζεστε δεν πρόκειται να κόψουμε τίποτα. Εαν δεν έχετε μπορείτε να πάρετε, υπάρχει παντού, εγω σας συστήνω για πιο οικονομικά να κάνετε μία επίσκεψη σε αυτά τα μαγαζια που έχουν τα πάντα 1 ευρώ. Σίγουρα θα βρείτε!

 Επίσης θα χρειαστούμε ένα πηχάκι ξύλινο με εσοχή. Εαν έχετε ένα παλιό scrabble μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ξύλινη βάση που μπαίνουν τα γράμματα. Αλλιώς αυτοσχεδιάστε, κάτι θα βρείτε, δεν σας φοβάμαι!

Και τέλος θέλουμε άλλο ένα κομμάτι ξύλο όπως αυτό της παρακάτω φωτογραφίας. Εαν έχετε παιδάκι και έχει ξύλινα τουβλάκια όλο και κάτι θα έχει στο καλάθι του, αλλιώς ψάξτε σε κάποιο ξυλουργείο, σίγουρα θα τους περισσεύει κάτι τέτοιο.

Και τώρα αρχίζει η συναρμολόγηση. Χρησιμοποιήστε ξυλόκολλα για να κολλήσετε τα κομμάτια. Κολλήστε τη βάση του scabble στο κάτω μέρος του ξύλου κοπής,

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

στο πίσω πέρος κολλήστε το τριγωνικό κομμάτι σαν στήριγμα.

 Στη συνέχεια βάψτε σε χρώμα της αρεσκείας σας και για να το κάνετε πιο αριστουργηματικό μπορείτε να τρίψετε τις γωνίες για να φαίνεται ξεφτισμένο.

Υπέροχη και ιδιαιτερη κατασκευή με κόστος κάτω απο 2 ευρώ!
Καλή επιτυχία!

Περιμένουμε τις δικές σας δημιουργίες!

via mamie janes

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε μόνοι σας τις δικές σας χρωμοπαγίδες – Φτιάξτο μόνος σου!

10 παράξενες χρήσεις της πατάτας!