in

Πώς κάνουμε μία πόρτα γωνιακή ραφιέρα!

Θεϊκή κατασκευή για να αξιοποιήσετε την παλιά σας πόρτα.. βέβαια μετά την ανάγνωση του άρθρου προβλέπω πολλοί να ξηλώνουν τις κανονικές τους πόρτες για να την κατασκευάσουν.


Υλικά που θα χρειαστούμε:

Μία πόρτα, ένα κυκλικό πριόνι, κατσαβίδι, βίδες, γωνιακά στηρίγματα, γυαλόχαρτο και ένα πόμολο της επιλογής σας.

Πρώτον κόβουμε την πόρτα στη μέση με το κυκλικό πριόνι αφού πρώτα την μετρήσουμε 2 φορές για να είμαστε σίγουροι και τραβήξουμε γραμμές.
Πάρτε τα δύο κομμάτια και με κάποιον βοηθό ενώστε τις για να κάνουν γωνία 90 μοιρών. Βιδώστε στο πίσω μέρος τα μεταλλικά στηρίγματα για να δέσει η κατασκευή και να είναι σταθερή.

Αφού μετρήσετε το εσωτερικό της κατασκευής κόψτε 4 ραφάκια απο μοριοσανίδα. Μπορείτε να τα αφήσετε είτε γωνιακά είτε να πάρε σε κάποιο κατάστημα και να ζητήσετε να σας τα κάνουν κυκλικά μπροστά, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Τα τοποθετείτε με μεταλλικές γωνίες απο κάτω και τα ασφαλίζετε να είναι σταθερά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τρίψτε με γυαλόχαρτο τις τραχιές άκρες. Στη συνέχεια τοποθετήστε το πόμολο.

 

Και το μόνο που έχει μείνει είναι το βάψιμο. Επιλέξτε το χρώμα τις επιλογής σας και βάψτε την ραφιέρα σας είτε με ψεκασμό είτε με πινέλο. Φυσικά μην ξεχάσετε να βάψετε καλά και τη γωνία.

via craftaholicsanonymous.net

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κάντε τα παλιά σας φερμουάρ σκουλαρίκια!

Ραφιέρα απο αληθινά κλαδιά