in ,

Γυαλίστε τις Inox συσκευές σας με Baby oil ή ελαιόλαδο!

Οι Inox συσκευές είναι πάρα πολύ ωραίες μέσα στο σπίτι αλλά ένα δάχτυλο να ακουμπήσεις τσούπ νάτη η δαχτυλιά. Εαν τώρα έχεις και μικρά παιδιά τότε παντού βλέπεις δαχτυλάκια. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές κρέμες για γυάλισμα αλλά εκτός των χημικών που περιέχουν δεν τις λες και φτηνές. Αλλά έχουμε τη λύση! Γυλίστε τα Inox με baby oil ή ελαιόλαδο!

Αρχικά περάστε τη συσκευή με ένα βρεγμένο μαλακό βαμβακερό πανί για να καθαρίσει. Το Baby oil θα γυαλίσει τη συσκευή αλλά πρώτα πρέπει να καθαριστεί. Εαν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ξύδι στο βρεγμένο πανάκι. Μην σας ανησυχήσουν τυχόν λεκέδες που θα μείνουν απο το νερό αφού θα φύγουν με το γυάλισμα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στη συνέχεια σε ένα στεγνό μαλακό βαμβακερό ύφασμα ρίξτε λίγο baby oil και περάστε κατά τη φορά των νερών του inox. θα μου πείτε τώρα, τι είναι το Inox, ξύλο για να έχει νερά; Κι’ όμως εαν πάτε πολύ κοντά θα δείτε οτι έχει μικρές μικρές γραμμούλες προς κάποια κατεύθυνση.Περνάτε παράλληλα σε αυτή την κατευθυνση και όχι κάθετα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε γρατζουνιά. Γυρίστε το πανί ανάποδα απο τη στεγνή πλευρά και ξεναπεράστε για να φύγει το λάδι. Κάντε το όσες φορές θέλετε μέχρι να πετύχετε τη γυαλάδα που επιθυμείτε!

Στη συνέχεια κάντε πίσω και θαυμάστε γυάλισμα!

Είναι πολύ εύκολο και δεν θα σας πάρει πάνω απο μισή ώρα για να γυαλίσετε όλες τις συσκευές σας. Επίσης επείδη δεν περιέχονται χημικά μπορούν τα μικρά σας να κάνουν άφοβα δαχτυλιές!

 via uncommondesignsonline

Δείτε επίσης – Καθαρίστε τις εστίες της κεραμικής σας κουζίνας με την βοήθεια της μαγειρικής σόδας!

Δείτε επίσης – Πώς να καθαρίσετε το στρώμα του κρεβατιού!

Δείτε επίσης – 15 Κόλπα για να καθαρίσετε (σχεδόν) τα πάντα στην κουζίνα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

30 χρήσιμες και πρακτικές κατασκευές και χρήσεις απο παλιές κάλτσες

Πώς να διπλώσετε μία πετσέτα σε σχήμα λαγουδάκι!