in , ,

Φτιάξτε μόνοι σας όμορφους πίνακες με φύλλα!

Νομίζω οτι όλοι οι άνθρωποι αγαπάμε την τέχνη. Είναι στη φύση του ανθρώπου να θαυμάζει ή να δημιουργεί έργα τέχνης. Οκ μπορεί το παρακάτω να μην είναι ένα έργο τέχνης που θα το δείτε στο Λούβρο αλλά μπορεί κάλλιστα να διακοσμήσει το χώρο σας και μάλιστα είναι αντάξιο πολλών πινάκων που βλέπουμε κατα καιρούς γύρω μας. Βέβαια το καλύτερο όλων (που το κάνει και ανεκτίμητο) είναι οτι θα το έχετε φτιάξει μόνοι σας και θα έχει κάτι απο την προωπικότητα σας και το είναι σας.

Τα υλικά που θα χρειστείτε είναι πολύ απλά. 
Ένας καμβάς στο μέγεθος μου θέλετε, ένα χρώμα που θέλετε για το αποτύπωμα του φύλλου, ένα χρώμα για το τελικό φόντο του πίνακα σε σπρέυ και πινελάκια.

Αρχικά βάψτε το καμβά σας με το χρώμα που θέλετε για το αποτύπωμα του φύλλου. Δεν μας πειράζει να έχει κάποιες ατέλειες γιατί έχει και αυτό την ομορφιά του.

Τοποθετήστε το φύλλο σας πάνω στον καμβά και ψεκάστε με το τελικό χρώμο που θέλετε για φόντο. Και εδώ δεν μας πειράζουν οι ατέλειες ειδικά στις γωνίες του πίνακα γιατί αφήνει μία όμορφη αίσθηση.Μπορείτε επέισης με ένα μικρό πινελάκι να “μπλέξετε” λίγο τα χρώματα για πιο απαλό τελείωμα.

Ο πίνακας σας είναι έτοιμος για κρέμασμα. Μπορείτε να τον συνδυάστε και με άλλους που θα φτιάξετε για ένα πολύ όμορφο αποτέλεμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via homesthetics

Δείτε επίσης – Όταν το κολάζ γίνεται τέχνη…

Δείτε επίσης – 60+ Δημιουργίες και τέχνη απο ρολά χαρτιού υγείας!

Δείτε επίσης – Πως να φτιάξετε μόνοι σας σπιτικό χαρτί!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

26 υπέροχα υπερυψωμένα κρεβάτια!

Πίνακας καρδιά απο σπάγγο – String Art!