in

Ανακύκλωσε το! Θήκη με φερμουάρ απο μπουκάλι νερού

Ιδιαίτερη και διασκεδαστική δημιουργία με τη βοήθεια ενός φερμουάρ και ζεστής κόλλας. Πολύ σύντομη κατασκευή για να αξιοποιήσετε τα άδεια μπουκαλάκια νερού. Προσαρμόστε σε ένα απλό μπουκάλι νερού ένα πολύχρωμο φερμουάρ  ή χρησιμοποιήστε ένα έγχρωμο πλαστικό μπουκάλι για πιο chic εμφάνιση.

Πώς να φτιάξετε τη δική σας θήκη.

  1. Μετρήστε 4 πόντους περιπου απο τη βάση της φιάλης νερού και σημειώστε με ένα στυλό. Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για να κόψετε το κάτω από το μπουκάλι. Κάντε το ίδιο με ένα άλλο άδειο πλαστικό μπουκάλι.

  2.  Επιλέξτε ένα φερμουάρ που τυλίγεται γύρω από το μπουκάλι άνετα. ‘Ενα φερμουάρ 18 πόντων ταιριάζει με ένα μπουκάλι 500ml. Για να κολλήσετε το φερμουάρ στο εσωτερικό του ενός μπουκαλιού με ζεστή κόλλα, δημιουργήστε μικρές γραμμές κόλλας και πιέστε γρήγορα τη μία πλευρά του φερμουάρ, ενώ είναι ζεστή για καλύτερα αποτελέσματα.

 3. Ανοίξτε το φερμουάρ και κολλήστε την άλλη πλευρά του στο μπουκάλι όπως κάνατε και με την κάτω πλευρά.

 4. Έτοιμο να αποθηκεύσετε τα πράγματα σας!

via savvysugar.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γλάστρες απο τσιμεντόλιθους

Μεταμορφώστε τα βαζάκια των παιδιών με πλαστικά ζωάκια!