Σας Καλωσορίζουμε στο Toftiaxa.gr

Η ομάδα μας αποτελείται από νέα άτομα με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της Διακόσμησης, του Marketing αλλά και της δημοσιογραφίας. Για την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας υπάρχει καθημερινή συνεργασία με πολλούς επαγγελματίες του χώρου όπως web designers, προγραμματιστές, έμπειρους αρθρογράφους, video production κ.α.

Στόχος της ιστοσελίδας μας είναι να παρέχει τις καλύτερες και πιο πρακτικές ιδέες διακόσμησης, συμβουλές για το σπίτι και έξυπνα Tips για μια πιο εύκολη και όμορφη ζωή.

Δημοσιεύουμε πρωτότυπο και έγκυρο περιεχομενο καθημερινά για να μπορούν οι αναγνωστες μας να απολαμβάνουν μια άριστη εμπειρία χρήστη μέσα από την ανάγνωση των άρθρων μας.

Ένα πλήθος επαγγελματιών του χώρου, όπως είναι Διακοσμητές, Ειδικοί στην οργάνωση σπιτιού και στην κηπουρική, επαγγελματίες ομορφιάς και διατροφής, αλλά και άνθρωποι με πάθος για τα έξυπνα κόλπα και τα έξυπνα Tips για το σπίτι, γράφουν καθημερινά στο Toftiaxa.gr για να μπορείτε να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα άρθρα μας και την ροή τους θα τα βρείτε καθημερινά στα social media, στο google news και σε άλλα μεγάλες ιστοσελίδες τους είδους που συνεργαζόμαστε.

Στο Toftiaxa.gr θα βρείτε καθημερινά νέα άρθρα για:

  • Κλασικές αλλά και μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι και τους χώρους του. Πρακτικές λύσεις ανακαίνισης σπιτιού.
  • DIY κατασκευές για τον ελευθερο χρόνο
  • Έξυπνες λύσεις και χρήσιμα Tips για έυκολη καθημερινότητα και ζωή
  • Τις καλύτερες ιδέες για το καθάρισμα αλλά και την οργάνωση του σπιτιού
  • Παιδικές Κατασκευές και νέα για το παιδί και την οικογένεια
  • Άθρα για την ομορφιά και την διατροφή. Φυσικές μάσκες, συμβουλές για το σώμα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τάσεις και ιδέες για τα νύχια
  • Διακόσμηση κήπου και μπαλκονιού αλλά και χρήσιμες συμβουλές για φυτά και δέντρα

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι πάντα ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει τότε η ιστοσελίδα μας είναι το ιδανικό μέρος.

Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσα από την σελίδα επικοινωνίας.