Μια Γυναίκα Plus-Size Συμβουλεύει Πώς να Κάνετε Οποιοδήποτε Ντύσιμο πιο Κολακευτικό

Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της μόδας, το να παραμένετε κομψές μπορεί να είναι δύσκολο. Ωστόσο, μια γυναίκα Plus-Size, η Jeannette Stock ξεχωρίζει ως φάρος καθοδήγησης. Με το ταλέντο της στη μόδα και τη δέσμευσή της να βοηθά τις γυναίκες, έχει αφοσιωθεί στο να μοιράζεται τα μυστικά της διαχρονικής κομψότητας και της προσωπικής αισθητικής. 10 Λάθη Μόδας που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Η Jeannette Stock έχει κάποιες βασικές οδηγίες που ακολουθεί με συνέπεια.

© curvywelt / Instagram

Χρησιμοποιεί το λογαριασμό της στο Instagram για να διδάξει στους ακόλουθούς της πώς με απλές προσαρμογές μπορούν να μετατρέψουν ένα συνηθισμένο ντύσιμο σε ένα εκπληκτικό σύνολο.

Το να βάζετε ένα πουκάμισο μέσα στο παντελόνι μπορεί να επαναπροσδιορίσει το σχήμα του σώματος, τονίζοντας τη γραμμή της μέσης και την σιλουέτα. Το να κρύβετε την κοιλιά σας δεν είναι πάντα απαραίτητο.
Για να τονίσετε ή να ορίσετε τη μέση, προσθέσετε μια ζώνη. Αυτό το αξεσουάρ μπορεί να προσθέσει ευκρίνεια στο σώμα και να δημιουργήσει μια πιο κολακευτική σιλουέτα.
Επιλέγοντας παπούτσια που ταιριάζουν με το ντύσιμο, όπως το πράσινο σε αυτό το παράδειγμα, δημιουργείτε την ψευδαίσθηση των μακρύτερων ποδιών, βελτιώνοντας τις συνολικές αναλογίες.
Το να δένετε τα μαλλιά σε κότσο, όχι μόνο για κομψή εμφάνιση αλλά και για να φαίνεστε πιο ψηλές. Αυτό το απλό κόλπο συμβάλλει σε μια πιο μακρόστενη εμφάνιση.
Ο συνδυασμός των αξεσουάρ είναι το κλειδί για μια συνεκτική εμφάνιση. Επιλέγοντας μια τσάντα που συμπληρώνει τα χρώματα της ζώνης, των παπουτσιών και του ντυσίματος, μπορεί να βελτιώσει τη συνολική αισθητική.

© curvywelt / Instagram

Το κόλπο με το λαστιχάκι μαλλιών

© curvywelt / Instagram

Η Jeannette μοιράστηκε ένα έξυπνο κόλπο στα social media της. Χρησιμοποιεί ένα λαστιχάκι μαλλιών για να αλλάξει το σχήμα των κανονικών πουκάμισων, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο κομψά και κολακευτικά. Αυτό το απλό κόλπο προσθέτει στυλ στα πουκάμισα που διαφορετικά θα μπορούσαν να φαίνονται πολύ απλά. Είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Μπορείτε να φτιάξετε έναν κομψό κότσο στο πλάι ή να πιάσετε ένα πουκάμισο στη μέση για μια μοναδική εμφάνιση.

© curvywelt / Instagram
© curvywelt / Instagram

Δείτε ακόμη 16 “Αριστοκρατικοί” Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Πάντα Σικ και Στυλάτες

Κλασικό μαύρο φόρεμα

© curvywelt / Instagram

Το styling του κλασικού μαύρου φορέματος, ένα βασικό στοιχείο της μόδας που συχνά υποτιμάται. Τα μαύρα φορέματα δεν είναι μόνο για φανταχτερές εκδηλώσεις, αλλά τόσο για απλές όσο και για τολμηρές εμφανίσεις. Μικρές αλλαγές μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση του μαύρου φορέματος όπως η προσθήκη ζωντανών χρωμάτων.

Related Post

Φούστες

© curvywelt / Instagram

Η Jeannette μοιράζεται τη σοφία της για τις φούστες με τους followers της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, παρουσιάζει ένα πράσινο πουλόβερ ασορτί με μια πράσινη πλισέ φούστα, δείχνοντας πόσο απλά κόλπα μπορούν να μεταμορφώσουν τα κλασικά ρούχα. Προσθέτοντας αξεσουάρ όπως λαστιχάκια μαλλιών και ζώνες και παίζοντας με τον χρωματικό συνδυασμό, δείχνει πως δώσετε μια μοντέρνα πινελιά σε μια πλισέ φούστα.

© curvywelt / Instagram

Επιπλέον, ενθαρρύνει την παραβίαση των παραδοσιακών κανόνων της μόδας προτείνοντας να φοράτε καλοκαιρινές φούστες την άνοιξη. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με ελαφριά πλεκτά πουλόβερ και με μοντέρνα κοντά σακάκια.

© curvywelt / Instagram

Το κλειδί είναι να αγκαλιάσετε την ατομικότητά σας.

© curvywelt / Instagram

Μια πολύτιμη συμβουλή από τη Jeannette είναι να μην έχετε εμμονή στο να κρύψετε το σχήμα του σώματός σας, αλλά να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία. Η επίτευξη μιας ισορροπημένης εμφάνισης μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά η προσοχή στις αναλογίες είναι το κλειδί.

Τελικά, το πιο σημαντικό άτομο για να ευχαριστήσετε με την εμφάνισή σας είναι ο εαυτός σας. Εστιάζοντας σε ό,τι σας κάνει χαρούμενες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, θα αποπνέετε φυσικά κομψότητα και στυλ σε οποιοδήποτε ντύσιμο.

Δείτε επίσης Το Στυλ Είναι Διαχρονικό: 10 Κόλπα με Ρούχα που θα σας Βοηθήσουν να Τονώσετε τη Σιλουέτα σας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

4 Τρόποι για να Καθαρίσετε Λεκέ από Γρασίδι στα Ρούχα

Αν θέλετε να καθαρίσετε λεκέδες από γρασίδι στα ρούχα χωρίς να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα, αυτές… Read More

26 Ιουνίου, 2024

Ο Σπύρος Σούλης μας δίνει 3 απλούς τρόπους πώς να καθαρίσουμε τον ανεμιστήρα

Το καλοκαίρι εκτός από τα κλιματιστικά βάζουμε σε λειτουργία και τον ανεμιστήρα μέσα στο σπίτι,… Read More

26 Ιουνίου, 2024

Φεύγεις Διακοπές; Τα 5 Πράγματα που Πρέπει να Κάνεις στην Κουζίνα σου

Είναι σημαντικό να δώσετε λίγη επιπλέον προσοχή στην κουζίνα σας πριν φύγετε για διακοπές, ειδικά… Read More

26 Ιουνίου, 2024

Μπαλκόνι γεμάτο κουτσουλιές: Θαυματουργό μείγμα με μαγειρική σόδα που θα κάνει το μπαλκόνι λαμπίκο

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε όλοι να απολαύσουμε το μπαλκόνι του σπιτιού μας, καθώς ο… Read More

25 Ιουνίου, 2024

Τι Πρέπει να Κάνατε αν σας Τσιμπήσει Κάκτος

Τα αγκάθια του κάκτου δεν είναι μόνο για εμφάνιση αλλά τον προστατεύουν από τα ζώα… Read More

25 Ιουνίου, 2024

Ολόκληρο κοτόπουλο στο Air fryer: Συνταγή και βίντεο

Το air fryer είναι ιδανικό για να ψήσετε ένα ολόκληρο κοτόπουλο έως 2 κιλών για… Read More

25 Ιουνίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα