Μαγειρικό λάδι σε σπρέι: 7 Λόγοι που το κάνουν ένα απροσδόκητα καλό καθαριστικό

Ακούγεται αρκετά απίστευτο ότι ένα λιπαρό μαγειρικό σπρέι θα μπορούσε να βοηθήσει στον καθαρισμό, σωστά; Αλλά είναι αλήθεια! Μπορείτε να καθαρίσετε από το μπάνιο σας μέχρι το αυτοκίνητό σας! Χλωρίνη και Αλάτι: Φτιάξε το Ισχυρό καθαριστικό για να καθαρίσεις την λεκάνη της τουαλέτας από άλατα και πουρί

Υπολείμματα σαπουνιού

7 Λόγοι που το Μαγειρικό Σπρέι Είναι ένα Απροσδόκητα Καλό Καθαριστικό

Χρησιμοποιήστε μαγειρικό σπρέι για να καθαρίσετε ακόμα και τα πιο επίμονα υπολείμματα σαπουνιού στην μπανιέρα ή το ντους σας. Απλώς ψεκάστε και περιμένετε 5 λεπτά για να διασπάσει το σπρέι τα υπολείμματα σαπουνιού. Στη συνέχεια, ρίξτε λίγο υγρό πιάτων, τρίψτε και ξεπλύνετε.

Λιπαρά χέρια

Χρησιμοποιήστε μαγειρικό σπρέι για να καθαρίσετε τα λιπαρά ή καλυμμένα με μπογιά χέρια. Απλώς ψεκάστε λίγο στα χέρια σας και τρίψτε τα μεταξύ τους. Στη συνέχεια, πλύνετε τα χέρια σας με λίγο υγρό πιάτων και ξεπλύνετε με νερό.

Τρίφτης τυριών

Οι πρωτεΐνες στο τυρί μπορεί να κάνουν πολύ δύσκολο τον καθαρισμό του σε εργαλεία κουζίνας όπως ο τρίφτης τυριών. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρικό σπρέι για ώστε το τυρί να μην κολλάει ποτέ στον τρίφτη σας από την αρχή!

Απλώς ψεκάστε το εσωτερικό και το εξωτερικό του τρίφτη τυριού με λίγο μαγειρικό σπρέι. Στη συνέχεια, καθώς τρίβετε το τυρί σας, τα κομμάτια του τυριού θα γλιστρήσουν αμέσως και θα αφήσουν πολύ λίγα υπολείμματα τυριού πίσω.

Δείτε ακόμη Η οδοντόκρεμα και το λεμόνι συναντιούνται στην καθαριότητα: Φτιάξε ένα πολυχρηστικό καθαριστικό φιλικό προς το περιβάλλον

Βρύσες

Αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας μια εκθαμβωτική λάμψη στις βρύσες του μπάνιου σας, απλά ψεκάστε λίγο μαγειρικό σπρέι και στη συνέχεια γυαλίστε τις με ένα καθαρό, στεγνό πανί από μικροΐνες.

Related Post

Πόρτα ντουζιέρας

Οι γυάλινες πόρτες ντους είναι όμορφες όταν είναι καθαρές, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν καθαρές. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε μαγειρικό σπρέι για να το κάνετε πιο εύκολο! Ψεκάστε το στη γυάλινη πόρτα ντους, αφήστε το για λίγα λεπτά και μετά καθαρίστε ως συνήθως.

Αυτοκίνητο

Μιλώντας για δύσκολα πράγματα για καθαρισμό, τι θα λέγατε για αυτά τα μικρά ζωύφια που κολλάνε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου σας; Μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να τα αφαιρέσετε και είναι εύκολο να βλάψετε τη βαφή του αυτοκινήτου σας. Αποδεικνύεται ότι το μαγειρικό σπρέι είναι η απάντηση για τον ασφαλή καθαρισμό τους!

Απλώς ψεκάστε λίγο στα κολλημένα ζωύφια και περιμένετε περίπου ένα λεπτό. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί από μικροΐνες για να αφαιρέσετε τόσο τα υπολείμματα του λαδιού όσο και τα ζωύφια.

Δοχεία αποθήκευσης τροφίμων

Πριν γεμίσετε ένα δοχείο με ένα φαγητό που προκαλεί λεκέδες (όπως σάλτσες με βάση την ντομάτα και κάρυ), ψεκάστε το εσωτερικό με λίγο σπρέι μαγειρέματος. Θα λειτουργήσει ως προστατευτικό φράγμα μεταξύ του φαγητού και του δοχείου και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για λεκέδες!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να εξαφανίσεις σκούρους λεκέδες καφέ και τσάι από τις κούπες – Τέλος οι ενοχλητικές δυσχρωμίες στις πορσελάνες

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πόσες Φορές μπορεί να Τσιμπήσει ένα Κουνούπι Μέσα στην Ημέρα, πόση ώρα και για πιο λόγο τσιμπάνε μόνο τα θηλυκά;

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχει τσιμπήσει ποτέ κουνούπι Είναι εξαιρετικά δύσκολο να… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν πίνουμε μόνο χυμό φρούτων και όχι ολόκληρα τα φρούτα

Η κατανάλωση φρούτων είναι σημαντική για τη διατροφή μας, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Αυτά είναι τα 6 πιο σκονισμένα σημεία στο σπίτι σας που μαζεύουν “τόνους” σκόνης

Πιστεύετε ότι το σπίτι σας είναι αρκετά καθαρό; Ίσως κάνετε καλή δουλειά στο να ξεσκονίζετε… Read More

3 Ιουλίου, 2024

9 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Ρίχνετε στην Αποχέτευση Σύμφωνα με τους Υδραυλικούς

Είτε καθαρίζετε την κουζίνα σας μετά από ένα γεύμα είτε τελειώνετε ένα έργο ζωγραφικής, μπορεί… Read More

3 Ιουλίου, 2024

5 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε με το Οξυζενέ

Οι χρήσεις του υπεροξείδιου του υδρογόνου, κοινώς οξυζενέ, σε όλο το σπίτι είναι ποικίλες και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

23 Φυτά που δεν Χρειάζονται τα Τσόφλια Αυγών

Είστε μανιώδης κηπουρός που θέλετε να προσφέρετε στα φυτά σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα; Ενώ… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα