Οι τηγανιτές πατάτες είναι ιδανικές για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή και μπορούν να γίνουν γαρνιτούρα σε άλλο γεύμα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο με άλλο υλικό επιπλέον, μπορείτε να τις καρυκεύσετε όπως θέλετε και να απολαύσετε τη λιχουδιά τους όποτε θέλετε. Αλλά μπορείτε να το κάνετε χωρίς να καταναλώνετε πολύ λάδι όπως κάνατε πριν και με πιο υγιεινό τρόπο. Για Νόστιμες Βραστές Πατάτες Προσθέστε Αυτό το Συστατικό στο Νερό
1 κιλό πατάτες
2 ασπράδια αυγών
καρυκεύματα για γεύση (πάπρικα, αλεσμένο τσίλι, αλάτι, δεντρολίβανο, ό,τι προτιμάτε)
πηγή φωτογραφίας
Δείτε ακόμη Το Μυστικό για Τραγανές Σπιτικές Τηγανιτές Πατάτες
Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More
Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα