Ζεστά κάστανα ψημένα στο αλάτι με κρασάκι συνοδεία για τα κρύα του χειμώνα.
Χαράζουμε τα κάστανα σε ένα μπολ με καυτό νερό τα αφήνουμε 5 λεπτά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε χοντρό αλάτι και τα βάζουμε με σειρά.
Στην κουζίνα στους 200 βαθμούς περίπου 15 λεπτά και θα εκπλαγείτε που καθαρίζονται εύκολα άλλα και από την νοστιμιά τους.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Stavros Tsalampounis
Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More
Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα