Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι; Ας μην το σκεφτόμαστε καν! Η κατανάλωση ενός ζουμερού, φρέσκου καρπουζιού είναι ένα από τα καλύτερα του καλοκαιριού και θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το ικανοποιητικό συναίσθημα για όσο το δυνατόν περισσότερο! DIY Ψησταριά από Καρπούζι
Θα χρειαστείτε:
1 καρπούζι
σακούλα Ziploc
πλάστης
παγοκυψέλες
Αφαιρέστε τη φλούδα του καρπουζιού και ψιλοκόψτε το. Μεταφέρετε τα κομμάτια καρπουζιού στη σακούλα Ziploc και σφραγίστε την. Με τον πλάστη συνθλίψετε τα κομμάτια καρπουζιού μέχρι να γίνουν ένας παχύς πολτός.
Ρίξτε τον πολτό στην παγοκυψέλη, βάλτε την στην κατάψυξη και παγώστε την. Μετά από λίγες μόνο ώρες, μπορείτε να προσθέσετε νόστιμα παγάκια με γεύση καρπούζι στα ποτά σας!
Θα χρειαστείτε:
γυάλινα βάζα
πράσινο νήμα
ακρυλικό χρώμα
κόλλα
Τυλίξτε λίγο πράσινο νήμα στον πάτο ενός άδειου βάζου και κολλήστε το. Βάψτε σπόρους καρπουζιού στο υπόλοιπο βάζο με ακρυλικό χρώμα και στη συνέχεια γεμίστε με ροζ ή κόκκινο ποτό.
Θα χρειαστείτε:
1 καρπούζι
άδειο δοχείο Pringles
ξύλινα σουβλάκια ή οδοντογλυφίδες
Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να σερβίρετε το καρπούζι είναι να το κόψετε σε κυκλικές φέτες! Ξεκινήστε καθαρίζοντας καλά ένα άδειο δοχείο Pringles και κόβοντας την κορυφή του καρπουζιού. Τοποθετήστε το δοχείο Pringles στο κέντρο του καρπουζιού μέχρι να φτάσει στο αντίθετο άκρο και, στη συνέχεια, τραβήξτε το δοχείο Pringles προς τα έξω.
Αφαιρέστε το καρπούζι από το κουτί Pringles, κόψτε το σε ίσα κομμάτια και τοποθετήστε ένα ξύλινο σουβλάκι ή οδοντογλυφίδα σε κάθε φέτα.
Δείτε ακόμη 5 Τρόποι! Έτσι θα Διαλέξεις το Καλύτερο Καρπούζι!
Θα χρειαστείτε:
1 καρπούζι
κεριά
πλαστικό κουτί αποθήκευσης
παλιές εφημερίδες
Έχετε ποτέ λαχτάρα για τη δροσιστική γεύση του καρπουζιού μετά το τέλος του καλοκαιριού; Σε εκείνο το σημείο, είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε ένα στο παντοπωλείο, αλλά υπάρχει ένα υπέροχο κόλπο για να διατηρείτε τα καρπούζια φρέσκα για έως και 6 μήνες! Ανάψτε μερικά κεριά και καλύψτε ολόκληρο το καρπούζι σε κερί.
Στρώστε σε ένα μεγάλο πλαστικό κουτί αποθήκευσης με τσαλακωμένη εφημερίδα και τοποθετήστε το κερωμένο καρπούζι. Σφραγίστε το δοχείο και η εφημερίδα θα απορροφήσει κάθε υγρασία που διαφορετικά θα επηρέαζε το καρπούζι. Τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε δροσερό καρπούζι στη μέση του χειμώνα!
Το καρπούζι είναι τόσο υπέροχο φρούτο, είναι κρίμα να το σερβίρετε με τον ίδιο τρόπο ξανά και ξανά. Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να το σερβίρετε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο – κόβοντάς το σε μικρές καρδιές! Ξεκινήστε κόβοντας ένα παχύ κομμάτι που είναι περίπου ¼ ολόκληρου του καρπουζιού και κόψτε τις άκρες.
Κόψτε τη φλούδα.
Κόψτε ένα μικρό τρίγωνο από το κέντρο της καμπύλης πλευράς του κομματιού.
Κόψτε το καρπούζι σε κομμάτια σε σχήμα καρδιάς.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης O σωστός τρόπος για να κόβουμε το καρπούζι – ΒΙΝΤΕΟ
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα