13 Συμβουλές Μόδας για Τριαντάρες Ώστε να Δείχνουν Νέες Αλλά Όχι Έφηβες

Το γυναικείο τμήμα της ομάδας TOFTIAXA ερεύνησε τι φορούν οι διάσημες για να φαίνονται νέες αλλά όχι σαν έφηβες και μοιραζόμαστε τα συμπεράσματα μαζί σας. 10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

Τσάντες και σακίδια: σαφή περιγράμματα αντί χωρίς σχήμα

Τα χωρίς σχήμα μεγάλα σακίδια και τσάντες απλοποιούν την εμφάνιση σας και σας κάνουν να μοιάζετε περισσότερο ως έφηβες. Εάν πρέπει να έχετε μαζί σας πολλά πράγματα, είναι καλύτερα να επιλέξετε μια μεγάλη τσάντα με σαφή περίγραμμα, όπως κάνει η Miranda Kerr. Ή δοκιμάστε ένα σακίδιο γεωμετρικού σχήματος χωρίς καρφιά όπως η Kate Bosworth.

© Beretta/Sims/REX/Shutterstock
© BMP Media/ East News, © REX/ Shutterstock

Κοντά μπλουζάκια: με ψηλόμεσες φούστες

Τα κοντά μπλουζάκια είναι κομψά. Ωστόσο, οι περισσότερες είχατε επίπεδη κοιλιά μόνο σε νεαρή ηλικία. Είναι καλύτερα τα “κορίτσια των 30” να τα φορούν με ψηλόμεσες φούστες, έτσι ώστε να είναι ορατή μόνο μια στενή ζώνη δέρματος και ο ομφαλός να είναι καλυμμένος για να κάνει την κοιλιά να φαίνεται πιο κολακευτική. Παρεμπιπτόντως, αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί τις σωστές αναλογίες του σώματος: ισορροπεί το πάνω και το κάτω μέρος και κάνει τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα.

© Katie Jones/WWD/REX/Shutterstock
© Brian To/REX/Shutterstock, © Broadimage/REX/Shutterstock

Skinny τζιν: με ογκώδεις μπότες ή τακούνια

Τα skinny τζιν τείνουν να προσθέτουν όγκο στο κάτω μέρος και στους γοφούς. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια πιο χαλαρή μπλούζα και να μην τα συνδυάζετε με μπαλαρίνες ή άλλα μινιμαλιστικά υποδήματα. Είναι καλύτερα να φοράτε ψηλά τακούνια, μποτάκια, βαριές μπότες ή αθλητικά παπούτσια.

© Beverly News/REX/Shutterstock
© Broadimage/REX/Shutterstock

Στενά φορέματα εναντίον εφαρμοστών φορεμάτων

Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα στενό αντί για ένα εφαρμοστό φόρεμα. Και αν υπάρχουν ογκώδεις λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, για παράδειγμα μανίκια, αυτό θα δώσει την επιθυμητή ισορροπία στο πάνω και το κάτω μέρος και θα κάνει το σώμα σας να φαίνεται πανέμορφο.

© Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock
© Elle

Αθλητικά παπούτσια με φόρεμα ή παλτό

Ένα ελαφρύ φόρεμα με λουλούδια και αθλητικά παπούτσια; Σίγουρα όχι. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα φόρεμα με απλό κόψιμο. Επιπλέον, συνιστάται να επιλέξετε παπούτσια σε σπορ στυλ και όχι κλασικά πάνινα παπούτσια. Εάν αποφασίσετε να τα φορέσετε, είναι καλύτερα να επιλέξετε κάτι πολύ ουδέτερο, όπως ένα ίσιο παλτό χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες, όπως έκανε η Alexa Chang.

© REX/Shutterstock
© Rex features

Σορτς: loose cut, κλειστό μπλουζάκι, ποιοτικά παπούτσια

Επιλέξτε σορτς από χοντρό ύφασμα που διατηρεί το σχήμα του και δεν τσαλακώνεται. Σορτς από δαντέλα και άλλα λεπτά υφάσματα, μοιάζουν περισσότερο με εσώρουχα, κάνουν το κάτω μέρος να φαίνεται μεγαλύτερο και ταιριάζουν σε λίγες γυναίκες. Φυσικά, το πάνω μέρος πρέπει να είναι χαλαρό και όχι πολύ ανοιχτό. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να φοράτε σορτς με ποιοτικά παπούτσια και τσάντες, όπως η Olivia Palermo (κάτω δεξιά εικόνα).

© Rexfeatures
© Rexfeatures, © Wenn

Δείτε ακόμη Πώς η Πανδημία Άλλαξε τις Τάσεις της Μόδας

Related Post

Επιθετικό σέξι στυλ εναντίον έξυπνης σεξουαλικότητας

Τα 30-κάτι είναι η εποχή της έξυπνης σεξουαλικότητας. Ντεκολτέ, δαντέλα, κοντές φούστες είναι καλύτερο να μην συνδυάσετε ποτέ αυτά τα πράγματα. Η Βικτώρια Μπέκαμ ξέρει πώς να ντύνεται με τρόπο που είναι σέξι, μετριοπαθής και πανέμορφος, οπότε μπορείτε να επιλέξτε με ασφάλεια το στυλ της.

© Vogue
© Elle

Εφαρμοστά φουσκωτά φορέματα εναντίον φορέματα A-line

Τα ελαφριά φορέματα με ελαστική ζώνη στη μέση συνδέονται μόνο με νεαρές κυρίες. Είναι καλύτερα να επιλέξετε φορέματα A-line, εφαρμοστά ή όχι. Προσελκύουν την προσοχή στα λεπτά πόδια και δημιουργούν μια αίσθηση ευθραυστότητας της σιλουέτας.

© Picture Perfect/REX/Shutterstock
© Tim Rooke/REX/Shutterstock, © Broadimage/REX/Shutterstock

Μίνι φούστα: χοντρό ύφασμα και φαρδύ μπλουζάκι

Ακούμε συχνά ότι οι γυναίκες που πάτησαν τα 30 δεν μπορούν να φορούν μίνι φούστες Δεν συμφωνούμε! Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ακολουθήσετε έναν γνωστό κανόνα: το μπλουζάκι πρέπει να είναι κλειστό. Ένα ακόμη πράγμα: είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ελαφρώς φαρδύ μπλουζάκι, να κρύψετε την κοιλιά και να αποφύγετε τις πλεκτές φούστες.

© Elle
© BSP/ East News

Κοντές φούστες καμπάνα έναντιον φούστες A-line

Οι φούστες καμπάνα είναι αναμφίβολα ωραίες, αλλά μόνο αν είστε έφηβες. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν ταιριάζουν καν στην Τζέσικα Άλμπα. Είναι πολύ καλύτερο να τις αντικαταστήσετε με κοντές φούστες A-line. Και αν δεν έχετε τη σωματική διάπλαση ενός μοντέλου, είναι καλύτερο το πάνω μέρος της φούστας να οριοθετεί τους γοφούς, οπότε δεν θα σας προσθέσει μερικά επιπλέον κιλά.

© Broadimage/REX/Shutterstock
© Broadimage/REX/Shutterstock

Πειραματισμοί: ασιατικό στιλ πολλαπλών επιπέδων

Πιστεύουμε ότι οι γυναίκες που έχουν γίνει 30 είναι τυχερές: έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους, λιγότερο εξαρτημένες από τις απόψεις των άλλων και μπορούν να πειραματιστούν. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξερευνήσετε ιαπωνικά και κορεατικά στυλ αντί για ένα επιτηδευμένο σέξι στυλ από το Instagram. Πολυεπίπεδα ρούχα, κομψότητα, φαρδιά φορέματα, στενά παντελόνια και ενδιαφέρουσες υφές.

© Buykud

Λεπτομέρειες

Οι τριάντα κάτι κυρίες έχουν την πολυτέλεια να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες αντί να επιλέξουν επιδεικτικά ρούχα. Μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο ύφασμα, εξαιρετική δαντέλα ή ένας καλός συνδυασμός αποχρώσεων. Αυτές οι λεπτομέρειες δείχνουν ότι κατανοείτε τα πλεονεκτήματά σας.

© Racuten

Ένας συνδυασμός win-win: τζιν + σακάκι ή σακάκι + αξεσουάρ

Μπορείτε να φτιάξετε ατελείωτους συνδυασμούς με ένα τζιν, πολλά μπλουζάκια, ένα σακάκι, μια ζακέτα ή ένα δερμάτινο μπουφάν. Και αν αγοράσετε μερικά ζευγάρια γυαλιά ηλίου και κασκόλ που ταιριάζουν με τα ρούχα σας, το πρόβλημα του “πώς να ντυθείτε” έχει ήδη λυθεί. Η Τζέσικα Άλμπα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

© Beverly News/REX/Shutterstock, © Broadimage/REX/Shutterstock, © Bauer-Griffin.com/East News, © ABACA/EAST NEWS

Δείτε επίσης 12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Σαγιονάρες από καουτσούκ, δέρμα ή ύφασμα: Πώς να τις καθαρίσετε για να φαίνονται πάλι σαν καινούριες

Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More

29 Απριλίου, 2024

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More

29 Απριλίου, 2024

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα