Για να μην στάζει στα ρούχα σας.

Η Έμιλι Γουίλιαμς (Emily Williams) είχε την ιδέα για την πιο δημοφιλή κόκκινη σάλτσα του κόσμου σε φέτες, ενώ ασχολείτο με μία από τις συνταγές σάλτσας μπάρμπεκιου του πατέρα της.

Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Απαιτούσε την καλλιέργεια μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών, τα οποία πετιούνταν αργότερα. Ομως, επειδή τα απόβλητα τροφίμων αποτελούν στην εποχή μας ένα από τα βασικά οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, αποφάσισε να υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση.

Αντί λοιπόν να πετάξει αυτά τα προϊόντα, η Γουίλιαμς τ΄ αναμείγνυε, τ΄ άλεθε, τα έψηνε και τα στέγνωνε. Ετσι, κατέληξε με ένα μείγμα που έμοιαζε πολύ με κέτσαπ. Συνέχισε τις μικροαλλαγές μέχρι που κατέληξε στη συνταγή της.

Τότε αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της και να φέρει στον κόσμο την πρωτοποριακή κέτσαπ σε φέτες. Βρήκε συνεταίρο για την εταιρεία «Bo’s Fine Foods» και ξεκίνησε εκστρατεία άντλησης κεφαλαίων στο Kickstarter, για να βγάλει αυτή τη μορφή κέτσαπ σε μαζική παραγωγή.

Related Post
Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter
Σύμφωνα με την καμπάνια, οι φέτες -με το πακέτο να περιλαμβάνει 8 μερίδες- μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από τα μπιφτέκια, στα σάντουιτς και σε άλλες παρασκευές που τυλίγονται.

Βέβαια, οι φέτες της σάλτσας δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν εντελώς. Δεν μπορούν να αναμιχθούν σε άλλες σάλτσες και δεν μπορεί κανείς να βουτήξει τις πατάτες του σ΄ αυτές. Ωστόσο, έχουν ένα στόχο: να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση.

Τα συστατικά τους είναι χωρίς γλουτένη, όλα φυσικά και χωρίς τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το 2014, ο Ερνέστο Ουτσιμούρα (Ernesto Uchimura), σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε φτιάξει ένα παρόμοιο προϊόν, το οποίο ονόμασε «Δέρμα κέτσαπ». Η συνταγή του περιελάμβανε αφυδατωμένο κέτσαπ, κομμένο σε φέτες. Προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί επίσης σε μπιφτέκια. Το προϊόν δεν έφτασε ποτέ στα μαγαζιά, ωστόσο χρησιμοποιείται από κάποια εστιατόρια.

Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
toftiaxa.gr

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα