(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο
Συστατικά
Περίπου 800 γρ αλεύρι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
100 ml νερό
200 ml γιαούρτι
200 ml γάλα
2 αυγά
1 κουταλιά ζάχαρη
150 γρ Φέτα
Βούτυρο
Λίγο αλάτι
Δείτε επίσης:
Οδηγίες
Αναμειγνύουμε την μαγιά με την ζάχαρη, το χλιαρό νερό, δύο κουταλιές αλεύρι και αφήνουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, τα αυγά και ανακατεύουμε.
Βάζουμε περίπου 200 γρ αλεύρι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Ενσωματώνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι που να γίνει μαλακή ζύμη.
Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγουμε σε φύλλο.
Βουτυρώνουμε όλο το φύλλο και απλώνουμε σπασμένη Φέτα.
Τυλίγουμε σε ρολό και το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί, σε σχήμα κουλούρας.
Κόβουμε ακτίνες με πάχος περίπου όσο ένα δάχτυλο και τις γυρνάμε ελαφρώς.
Αλείφουμε με κρόκο αυγού και αν θέλουμε πασπαλίζουμε σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα