Διακόσμηση χωρίς πολλά χρήματα: 6 Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Το σπίτι σας φαίνεται λιγότερο συναρπαστικό αυτές τις μέρες; Έχετε βαρεθεί να κοιτάτε τους ίδιους τέσσερις τοίχους, αλλά δεν έχετε τεράστιο προϋπολογισμό για ανακαινίσεις; Ακριβώς επειδή δεν έχετε πολλά να ξοδέψετε δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας. Απλά πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε και πώς να πληρώσετε όσο το δυνατόν λιγότερα για αυτό. Ακολουθούν 7 οικονομικοί τρόποι για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. 7 Λάθη που Πρέπει να Αποφεύγετε Όταν Διακοσμείτε μια Βιβλιοθήκη

πηγή φωτογραφίας: Follow The Flow/Getty Images

Ξαναβάψτε οποιοδήποτε δωμάτιο

Το χρώμα είναι το θαυματουργό όπλο του διακοσμητή. Τίποτα δεν μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο τόσο γρήγορα —χωρίς ανακαίνιση— όσο μια νέα στρώση χρώματος. Μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα και την ενέργεια ακόμα κι αν χρησιμοποιείται μόνο σε έναν τοίχο.

Το καλύτερο πράγμα για το βάψιμο είναι ότι δεν είναι μόνο φθηνό αλλά μπορείτε επίσης να το κάνετε μόνοι σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αλλάξτε τα διακοσμητικά μαξιλάρια

Είτε βρίσκονται στο σαλόνι είτε στο υπνοδωμάτιό σας, τα παλιά διακοσμητικά μαξιλάρια μπορούν πραγματικά να κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται παλιό, αλλά τα νέα μαξιλάρια μπορούν εκπληκτικά να το μεταμορφώσουν. Ενώνουν το δωμάτιο και δίνουν στο χώρο συνοχή και μια νέα ενέργεια.

Δείτε ακόμη 6 Πράγματα που Χρειάζεται Κάθε Σαλόνι Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Προσθέστε φυτά

Δεν υπάρχει κανένα δωμάτιο που να μην επωφελείται από το να έχει λίγη φύση. Ωστόσο, τα πραγματικά φυτά απαιτούν φροντίδα. Γι’ αυτό επιλέξτε ψεύτικα για να επιτύχετε τον ίδιο διακοσμητικό αντίκτυπο με λιγότερα χρήματα. Τα φυτά είναι ένας φανταστικός τρόπος για να παίξετε με την κλίμακα, τα επίπεδα και τον όγκο.

Related Post

Τα φυτά διατίθενται σε τόσα πολλά σχήματα και μεγέθη και είναι το τέλειο πράγμα για να μπουν σε μικρά μέρη που χρειάζονται απλώς λίγο χρώμα ή για μεγάλους χώρους όπως μια μεγάλη άδεια γωνία ενός δωματίου.

Ταπετσαρία στο μπάνιο

Ενώ η αντικατάσταση μιας τουαλέτας και του νιπτήρα μπορεί να είναι δαπανηρή, η ταπετσαρία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το μπάνιο χωρίς υπερβολικές δαπάνες. Για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, επιλέξτε μια αυτοκόλλητη επειδή μπορεί να την τοποθετήσετε μόνοι σας και κοστίζει λιγότερο.

Προσθέστε μια αυτοκόλλητη πλάτη στην κουζίνα σας

Η πλάτη της κουζίνας σας φαίνεται παλιά; Ενώ μπορεί να μην έχετε τον προϋπολογισμό για να την αντικαταστήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα πλακάκια πάνω της. Από ψεύτικα μαρμάρινα πλακάκια του μετρό μέχρι κεραμικά, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Το καλύτερο από όλα, κανείς δεν θα ξέρει τη διαφορά μεταξύ αυτού και του πραγματικού.

Προσθέστε έργα τέχνης σε οποιοδήποτε δωμάτιο

Διακοσμήστε τους άδειους τοίχους με έργα τέχνης. Η προσθήκη πολύχρωμων έργων τέχνης αφηγείται αμέσως μια ιστορία για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Από αισθητική άποψη, προσθέτει βάθος, υφή και διάσταση στο δωμάτιο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες.. Αυτή η όμορφη φωτογραφία που έχετε από ένα ηλιοβασίλεμα στις διακοπές μπορεί να γίνει καμβάς αρκετά οικονομικά.

Δείτε επίσης Φθηνή Ανανέωση Καθιστικού: 5 Εύκολα Βήματα

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

5 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε με το Οξυζενέ

Οι χρήσεις του υπεροξείδιου του υδρογόνου, κοινώς οξυζενέ, σε όλο το σπίτι είναι ποικίλες και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

23 Φυτά που δεν Χρειάζονται τα Τσόφλια Αυγών

Είστε μανιώδης κηπουρός που θέλετε να προσφέρετε στα φυτά σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα; Ενώ… Read More

1 Ιουλίου, 2024

6 Τρόποι για να Προστατέψετε το Κατοικίδιό σας στον Καύσωνα

Οι καύσωνες του καλοκαιριού κάνουν τη ζωή δύσκολη όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Πόσο γρήγορα θερμαίνεται ένα αυτοκίνητο το καλοκαίρι όταν μείνει στον ήλιο

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας μπορεί να θερμανθεί ακόμη και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Μπαγιάτικο Ψωμί: Το κόλπο με το βραστό νερό για να μαλακώσεις ξερό ψωμί και να το ξαναφάς

Έχετε ένα μπαγιάτικο ψωμί και θεωρείτε ότι είναι καλό μόνο για τα πουλιά; Ξανασκεφτείτε το!… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Το Μυστικό για Λαμπερό Δέρμα με Κολλαγόνο και Παντζάρια

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός σας, σκεφτείτε να προσθέσετε… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα