8 Απλά Πράγματα που οι Περισσότεροι δεν Μπορούν να Κάνουν με το Σώμα τους

Όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί με τον δικό τους τρόπο. Στην πραγματικότητα, μερικοί έχουν ικανότητες που θα μπορούσαν να σας καταπλήξουν. Όμως υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν με το σώμα τους. 8 Εκπληκτικά Πράγματα για το Σώμα σας που Σίγουρα Δεν Ξέρατε

Απομάκρυνση του παράμεσου

brightside

Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να λυγίζουν ελαφρώς τον παράμεσό τους όταν κινούν το μεσαίο δάχτυλό τους ή το μικρό δάχτυλο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να απομονώσουν το δάχτυλό τους, το οποίο πιστεύεται ότι είναι κληρονομικό.

Να αγγίξετε το πηγούνι ή τη μύτη σας με τη γλώσσα σας

Οι γλώσσες των περισσότερων ανθρώπων δεν φτάνουν τόσο μακριά, αλλά μερικοί μπορούν πραγματικά να αγγίξουν τη μύτη ή το πηγούνι τους με την άκρη της γλώσσας τους. Μόλις το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να κάνει αυτήν την κίνηση.

Κινούμενα άκρα προς την αντίθετη κατεύθυνση

© Depositphotos.com

Σηκώστε το δεξί σας πόδι από το έδαφος και μετακινήστε το προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Τώρα, προσπαθήστε να γράψετε τον αριθμό “6” στον αέρα με το δάχτυλο του ποδιού σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα παρατηρήσουν ότι, χωρίς καν να το σκεφτούν, έχουν αρχίσει να κινούν το πόδι τους προς την αντίθετη κατεύθυνση, εν μέρει επειδή ο αριθμός παρουσιάζει έναν κύκλο αριστερόστροφα. Μερικοί άνθρωποι αποτελούν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, είτε λόγω του τρόπου σύνδεσης του εγκεφάλου τους είτε λόγω άσκησης.

Δείτε ακόμη 8 Πράγματα που Μπορεί να Κρύβει το Σώμα σας από Εσάς

Related Post

Σύσπαση της μύτης

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε θέση να συσπούν τη μύτη τους. Μπορείτε ακόμη και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να συσπά τη μύτη σας, ξεκινώντας με τη σύσπαση των ρουθουνιών.

Φτέρνισμα με τα μάτια ανοιχτά

© PublicDomainPictures / Pixabay.com

Τα κρανιακά νεύρα συνδέουν τη μύτη και τα μάτια. Εξαιτίας αυτού, όταν φτερνίζεστε, κλείνετε αυτόματα τα μάτια σας — καλά, τουλάχιστον οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν. Ωστόσο, είναι δυνατό να φτερνιστείτε με τα μάτια σας ανοιχτά.

Διπλώνοντας τη γλώσσα στη μέση

Το να διπλώνετε τη γλώσσα σας στη μέση είναι μάλλον συνηθισμένο, αλλά δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Μερικοί άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν ακόμα πιο περίεργα κόλπα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το δίπλωμα της γλώσσας σας στα τρία.

Να γαργαλάτε τον εαυτό σας

© Northeastern Nomad / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 3.0

Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι σχεδόν αδύνατο να γαργαληθούν. Αυτό συμβαίνει επειδή το γαργάλημα έχει να κάνει με την έκπληξη. Ο εγκέφαλός σας αντιλαμβάνεται τις αισθήσεις που προκαλούν αισθήματα γαργαλήματος και το ελέγχει πριν αυτό σας επηρεάσει. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο. Τα άτομα με σχιζοφρενικά χαρακτηριστικά μπορούν να γαργαληθούν επειδή ο εγκέφαλός τους δεν συνειδητοποιεί ότι οι αισθήσεις είναι εθελοντικές.

Να λυγίζετε τον αντίχειρά σας προς τα πίσω

brightside

Μερικοί άνθρωποι έχουν έναν διπλό ενωμένο αντίχειρα που τους επιτρέπει να τον λυγίσουν προς τα πίσω. Δεν είναι επώδυνο για αυτούς να μετακινούν τον αντίχειρά τους προς τα πίσω και δεν υπάρχει κίνδυνος να βλάψουν τις λειτουργίες του αντίχειρα. Η κατάσταση προκαλείται από τις περιφερικές αρθρώσεις μέσα στον αντίχειρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, και οι δύο αντίχειρες ενός ατόμου μπορεί να είναι διπλά ενωμένοι. Σε άλλες περιπτώσεις, μόνο ένας αντίχειρας μπορεί να μετακινηθεί προς τα πίσω.

Δείτε επίσης 10 Συμπτώματα Στο Σώμα μας για τα Οποία Ευθύνεται ο Καιρός

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Πώς να βάλω σε τάξη το σπίτι μου; Συμβουλές και μυστικά για να το πετύχετε

Στην οργάνωση και τακτοποιήση του σπιτιού ένα ερώτημα πάντα μας ταλανίζει: "Πώς να βάλω σε… Read More

7 Ιουλίου, 2024

12 έξυπνα κόλπα για το σπίτι που σίγουρα θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε [Βίντεο]

Αγαπάμε τα έξυπνα κόλπα, ειδικά όταν μας γλυτώνουν χρόνο και χρήμα στην καθημερινότητά μας. Στο… Read More

7 Ιουλίου, 2024

Συνταγή για παραδοσιακό σπιτικό τραχανά με 1μιση λίτρο γάλα

Ο παραδοσιακός τραχανάς παιδιά είναι φάρμακο! Είναι ένα ταπεινό φαγητό που όμως έχει μεγαλώσει γενιές… Read More

7 Ιουλίου, 2024

Αυτά τα αυτοκίνητα δεν θα μπαίνουν στα πλοία: Καλοκαιρινή ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Η μεταφορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσω θαλάσσης έχει επαναφέρει την συζήτηση για την ασφάλεια, ιδιαίτερα μετά από περιστατικά… Read More

7 Ιουλίου, 2024

Παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα; Καιρός να το κόψεις…γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι

Το κινητό στην τουαλέτα είναι μια συνήθεια που έχει αρκετός κόσμος αλλά δεν είναι και… Read More

7 Ιουλίου, 2024

Κιόσκι Κήπου: Εμπνευσμένες ξύλινες κατασκευές που αναβαθμίσουν κάθε υπαίθριο χώρο

Τα κιόσκια κήπου είναι μια εξαιρετική προσθήκη για κάθε κήπο και αυλή και θα σας… Read More

7 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα