Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Τάσεις Διακόσμησης που θα Είναι Δημοφιλείς Φέτος

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων αποκαλύπτουν τις μεγάλες τάσεις της διακόσμησης του σπιτιού που θα είναι δημοφιλείς το 2024. 12 Πράγματα που οι Διακοσμητές ΔΕΝ θα Έχουν στο Σπίτι τους το 2024

Το καφέ σοκολατί θα χρησιμοποιηθεί σε όλο το σπίτι

imaginima/Getty Images

Η διακόσμηση του σπιτιού αντικατοπτρίζει συχνά τις τάσεις της μόδας και η επικράτηση του καφέ σοκολατί στις πασαρέλες του φθινοπώρου υποδηλώνει ότι θα εμφανιστεί στο σπίτι. Περιμένετε πλούσιους καφέ τόνους σε ταπετσαρίες και διακοσμητικά και μια αναβίωση αποχρώσεων καρυδιάς και πιο σκούρου ξύλου.

Το ζεστό, φιλόξενο χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης τόσο σε πολυτελείς όσο και σε χαλαρούς χώρους, ενισχύοντας τη συνολική ατμόσφαιρα ενός σπιτιού.

Η βιοφιλική διακόσμηση θα συνεχίσει να είναι δημοφιλής

Ο βιοφιλικός σχεδιασμός, που δίνει έμφαση στη σύνδεση με τη φύση, βοηθά τους ανθρώπους να βιώσουν τα οφέλη του εξωτερικού χώρου μέσα στο σπίτι τους και θα συνεχίσει να είναι δημοφιλής το 2024

Η χρήση φυσικού φωτός και στοιχείων, όπως το ξύλο, ο πηλός και η πέτρα, θα παίξει μεγάλο ρόλο καθώς οι άνθρωποι σχεδιάζουν και αναδιαμορφώνουν τα σπίτια τους το 2024.

Η μεταφορά της φύσης σε εσωτερικούς χώρους με φυτά εξωτερικού χώρου και φυσικό αερισμό θα βοηθήσει στη σύνδεση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο, ενώ θα προσθέσει αυτό το στοιχείο της ζωής στο χώρο.

Οι άνθρωποι θα επιλέξουν περισσότερα μοτίβα στα σπίτια τους

John Keeble/Getty Images

Οι άνθρωποι θα αγκαλιάσουν τα μοτίβα καθώς διακοσμούν τα σπίτια τους φέτος καθώς θέλουν να τα βλέπουν καθημερινά, όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις.

Η καμπύλη αρχιτεκτονική θα είναι μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς

Βλέπουμε πιο ήπιες καμπύλες μέσα στο σπίτι – πόρτες, καθρέφτες και διακοσμητικές καμάρες – σε οτιδήποτε, από πλακάκια μέχρι τέχνη που προσφέρουν μια ζεστή και ζεστή αίσθηση στο χώρο.

Το μετάξι μουαρέ θα δώσει στα σπίτια μια νότα κομψότητας

Tο μετάξι μουαρέ, ένα υλικό με κυματιστό σχέδιο που δημιουργεί μια «πλούσια αίσθηση βάθους», θα είναι παντού φέτος. Είναι όμορφο για μαξιλάρια, κουρτίνες ή υλικό επένδυσης σε έπιπλα που ανοίγουν.

Για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα του μουαρέ, τοποθετήστε το σε έναν χώρο με επαρκή φωτισμό. Το μεταξωτό υλικό φαίνεται καλύτερα όταν μπορεί να αντανακλά πλήρως το φως.

Οι άνθρωποι θα ενσωματώσουν επιτοίχια γλυπτά στα σπίτια τους

gremlin/Getty Images

Τα επιτοίχια γλυπτά προσφέρουν τόσο μεγάλο βάθος και διάσταση. Οι εκτυπώσεις πίσω από το γυαλί μπορούν να φαίνονται τόσο επίπεδες.

Related Post

Δείτε ακόμη Διακόσμηση Σπιτιού 2024: 7 Τάσεις Επίπλων και 55 Ιδέες

Οι αποχρώσεις του μπλε θα χρησιμοποιηθούν για να συμπληρώσουν πολλές χρωματικές παλέτες

Το μπλε θα έχει μια μεγάλη χρονιά ως δημοφιλής επιλογή χρώματος στα σπίτια. Τόσες πολλές αποχρώσεις του μπλε συνεργάζονται στην ίδια παλέτα, εκτείνονται σε πράσινα, μοβ και μερικές φορές γκρι. Τα μπλε είναι ευέλικτα.

Το καρό σχέδιο είναι τάση και δεν θα φύγει σύντομα

runna10/Getty Images

Ένα κλασικό ασπρόμαυρο καρό πάτωμα είναι σταθερή στην εσωτερική διακόσμηση για κυριολεκτικά εκατοντάδες χρόνια και θα συνεχίσει και το 2024.

Το μοτίβο είναι απίστευτα ευέλικτο και προσφέρεται για εξαιρετικά παραδοσιακούς και κομψούς χώρους, αλλά λειτουργεί καλά και σε funky, εκλεκτικά σπίτια.

Μεταλλικές ταπετσαρίες για να ζωντανέψουν οι χώροι του σπιτιού

Η τάση της μεταλλικής ταπετσαρίας θα συνεχίσει να είναι δημοφιλής φέτος καθώς προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο για να συλλάβετε το φως και βοηθά να κάνετε έναν κατά τα άλλα ανεπιτήδευτο χώρο πιο ζωντανό που είναι κυρίως ματ .

Οι πολυλειτουργικοί χώροι θα συνεχίσουν να αποτελούν προτεραιότητα

Οι πολυλειτουργικοί χώροι είναι εδώ για να μείνουν, καθώς πολλοί εργάζονται πλέον μόνιμα από το σπίτι. Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να αγοράζουν ευέλικτα έπιπλα και να δημιουργούν διατάξεις που τους βοηθούν να χρησιμοποιούν τα σπίτια τους με πολλούς τρόπους.

Αυτή η τάση αφορά έξυπνα, προσαρμόσιμα σχέδια που καλύπτουν διάφορες ανάγκες — από τη δουλειά μέχρι τη χαλάρωση — στον ίδιο χώρο.

Το μάρμαρο θα συνεχίσει στη διακόσμηση σπιτιού

Victoriia Kovalchuk/Getty Images

Περισσότεροι άνθρωποι θα κλίνουν στο μάρμαρο για μια εντυπωσιακή διακόσμηση σπιτιού φέτος. Θα είναι ιδιαίτερα εμφανές σε τοίχους έμφασης, τζάκια και πλάτες κουζίνας.

Οι αποχρώσεις κοσμημάτων θα είναι μια ωραία πινελιά

Οι αποχρώσεις κοσμημάτων θα συνεχίσουν να είναι δημοφιλείς, ειδικά ως χρώματα έμφασης. Αυτά τα χρώματα λειτουργούν τόσο καλά με τα φυσικά ξύλα.

πηγή

Δείτε επίσης 4 Χρωματικές Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2024 και 47 Ιδέες

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Μια «σπιτική συνταγή» με πολλαπλά οφέλη μπορεί να δώσει τη λύση και στο εσωτερικό ενός… Read More

16 Μαΐου, 2024

6 Χρήσιμα Κόλπα και χρήσεις με Προφυλακτικά

Οι περισσότεροι έχουν ένα πακέτο προφυλακτικών στο σπίτι, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν… Read More

16 Μαΐου, 2024

Τι σημαίνει “βυσσοδομώ”

Στο παρακάτω άρθρο θα μάθετε τι σημαίνει η λέξη "βυσσοδομώ". Τι σημαίνει Το ρήμα βυσσοδομώ… Read More

16 Μαΐου, 2024

Μούχλα και Βακτήρια: Πως να Καθαρίσετε το Πλυντήριο Ρούχων με Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων

Παρόλο που χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα απορρυπαντικά για να πλύνετε τα ρούχα σας, και πάλι μπορεί… Read More

16 Μαΐου, 2024

Έξυπνα Κόλπα 100 Ετών που Εξακολουθούν να Λύνουν Καθημερινά Προβλήματα

Σήμερα έχουμε μια μυριάδα κουζινικών σκευών που διευκολύνουν τη ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα που… Read More

16 Μαΐου, 2024

9 Συνήθειες Κουζίνας που θα Πρέπει να Σταματήσετε Αμέσως

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην κουζίνα που κάνετε σχεδόν αυτόματα. Φαίνονται να είναι τόσο φυσικά που… Read More

16 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα