10 Έξυπνα Κόλπα για Τρόφιμα που Λίγοι Γνωρίζουν. Ειδικά αυτό με το ρύζι θα σας λύσει τα χέρια

Υπάρχουν πολλά πράγματα σχετικά με τα τρόφιμα που μπορεί να βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας και τα οποία τείνουμε να αγνοούμε. Υπάρχουν μερικά κόλπα για τρόφιμα που λίγοι γνωρίζουν που θα κάνουν τον χρόνο σας στην κουζίνα και το παντοπωλείο πολύ πιο χρήσιμο. 9 Συμβουλές για να Επιλέγετε Πάντα Φρέσκα Τρόφιμα

Ο κύκλος ζωής μιας φράουλας.

© mexicaitlin / Reddit

Οι φράουλες ξεκινούν από σπόρους που μπαίνουν στο έδαφος είτε στα τέλη του χειμώνα είτε την άνοιξη. Λίγους μήνες αργότερα, γύρω στις αρχές του φθινοπώρου, εγκαθίστανται τα πρώτα σπορόφυτα. 2 με 3 χρόνια μετά τη φύτευσή τους, βρίσκονται στο απόγειό τους, παράγοντας πολλές φράουλες. Ωστόσο, περίπου 3 χρόνια αργότερα, το φυτό πεθαίνει και πρέπει να φυτέψετε νέους σπόρους.

Ένας λεπτομερής οδηγός μπισκότων

© glacierwaves / Reddit, © Magicus1 / Reddit, © Chiraqqdaddy / Reddit, © Nothing_2C_here97 / Reddit, © Arowe5536 / Reddit, © Wishiwashi-lv14 / Reddit

Υπάρχουν μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι άνθρωποι όταν ψήνουν μπισκότα. Μπορεί να έχουν πολύ ή πολύ λίγο αλεύρι, πολύ διογκωτικό παράγοντα ή απουσία ενός βασικού συστατικού. Ένα σημαντικό λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι δεν κρυώνουν τη ζύμη πριν την ψήσουν, κάτι που συμβαίνει στα μπισκότα που απλώνονται.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο καρπούζι

brightside

Τα ώριμα καρπούζια έχουν συνήθως μια κηλίδα χωραφιού, η οποία είναι ένα αποχρωματισμένο σημείο που δείχνει πού ακουμπούσε στο έδαφος. Το χρώμα του πρέπει να είναι κρεμ κίτρινο, όχι λευκό ή ελαφρώς κίτρινο. Επίσης, το κοτσάνι πρέπει να φαίνεται πολύ ξερό, σαν να πρόκειται να πέσει, μαζί με ένα σκούρο κίτρινο/καφέ χρώμα.

Ο σωστός τρόπος για να κόψετε ένα λάιμ

brightside

Υπάρχουν πολλοί λάθος και σωστοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κόψετε ένα λάιμ και ένας από τους σωστούς είναι να το κόψετε σε 3 μέρη. Έτσι, αντί να κάνετε το κλασικό μεσαίο κόψιμο, δοκιμάστε να το κόψετε σε 3 κομμάτια. Αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε το μεγαλύτερο μέρος του χυμού.

Τι τρώτε πραγματικά όταν αγοράζετε πραλίνα κακάο

© Janson_G / Pixabay, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η πραλίνα κακάο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αλείμματα σε όλο τον κόσμο και διάφορες μάρκες έχουν δημιουργήσει τα δικά τους προϊόντα. Ωστόσο, μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες περιέχουν πολύ λίγη σοκολάτα και υπερβολική ποσότητα ζάχαρης και φοινικέλαιου.

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα να Διατηρήσετε Τρόφιμα Φρέσκα για Εβδομάδες

Related Post

Πώς να μετρήσετε το ρύζι με το δάχτυλό σας

© aespadax / Reddit

Με αυτή τη μέθοδο, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η άρθρωση ενός από τα δάχτυλά σας. Απλώς ξεπλύνετε το ρύζι όπως θα κάνατε συνήθως και μετά προσθέστε νερό μέχρι να γεμίσει μέχρι την άρθρωση. Έτσι ξέρετε ότι έχετε αρκετό νερό για να βράσετε το ρύζι σας.

Πώς θέλετε να ψηθεί το κρέας σας

© Depositphotos.com

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν το κρέας τους ψημένο. Πρώτον, έχουμε το bleu, που είναι μια παραδοσιακή γαλλική μέθοδος όπου το κρύο κρέας τοποθετείται σε δυνατή φωτιά για πολύ λίγο. Στη συνέχεια, υπάρχει το rare, το medium rare, το medium, το medium well, και το well done.

Ποιο μήλο είναι το πιο γλυκό

© EnterTheMongoose / Imgur

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μήλων. Τα περισσότερα μήλα είναι γλυκά και πολύ γευστικά, ενώ μερικά είναι αρκετά ξινά και δεν είναι δημοφιλή στους περισσότερους ανθρώπους. Επομένως, είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζετε τι αγοράζετε.

Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος κρεμμυδιού

© Shutterbug75 / Pixabay, © Shutterbug75 / Pixabay, © Depositphotos.com, © WikimediaImages / Pixabay, © congerdesign / Pixabay, © enrevanche / Pixabay

Υπάρχουν αρκετα ειδη κρεμμυδιού και μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι τα πρασουλίδα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα λευκά, τα κίτρινα, τα κόκκινα κρεμμύδια και τα εσαλότ. Όλα έχουν τη δική τους ξεχωριστή γεύση και χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους σε διαφορετικά πιάτα.

Ξεχωρίστε τα cheesecakes

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το cheesecake είναι ένα από τα πιο αγαπημένα επιδόρπια σε όλο τον κόσμο και πολλές χώρες έχουν δημιουργήσει το δικό τους στυλ. Για παράδειγμα, το cheesecake σε στυλ Νέας Υόρκης είναι γνωστό ότι είναι κρεμώδες και πολύ γευστικό αφού ψήνεται σε νερό. Έπειτα έχουμε το γιαπωνέζικο σουφλέ cheesecake, που είναι ελαφρύ σαν σύννεφο. Έχουμε επίσης το πολύ μοναδικό βασκικό cheesecake το οποίο επίσης ψήνεται και καίγεται στην κορυφή επίτηδες για να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή στρώση.

Δείτε επίσης Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη;

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Μια «σπιτική συνταγή» με πολλαπλά οφέλη μπορεί να δώσει τη λύση και στο εσωτερικό ενός… Read More

16 Μαΐου, 2024

6 Χρήσιμα Κόλπα και χρήσεις με Προφυλακτικά

Οι περισσότεροι έχουν ένα πακέτο προφυλακτικών στο σπίτι, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν… Read More

16 Μαΐου, 2024

Τι σημαίνει “βυσσοδομώ”

Στο παρακάτω άρθρο θα μάθετε τι σημαίνει η λέξη "βυσσοδομώ". Τι σημαίνει Το ρήμα βυσσοδομώ… Read More

16 Μαΐου, 2024

Μούχλα και Βακτήρια: Πως να Καθαρίσετε το Πλυντήριο Ρούχων με Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων

Παρόλο που χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα απορρυπαντικά για να πλύνετε τα ρούχα σας, και πάλι μπορεί… Read More

16 Μαΐου, 2024

Έξυπνα Κόλπα 100 Ετών που Εξακολουθούν να Λύνουν Καθημερινά Προβλήματα

Σήμερα έχουμε μια μυριάδα κουζινικών σκευών που διευκολύνουν τη ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα που… Read More

16 Μαΐου, 2024

9 Συνήθειες Κουζίνας που θα Πρέπει να Σταματήσετε Αμέσως

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην κουζίνα που κάνετε σχεδόν αυτόματα. Φαίνονται να είναι τόσο φυσικά που… Read More

16 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα