12 Μικρές Λεπτομέρειες που Καταστρέφουν και την Ποιο Τέλεια Εμφάνιση

Όπως λέει και η παροιμία, «Δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία να κάνεις την πρώτη εντύπωση». Αυτό είναι τόσο αληθινό και μερικές φορές ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να καταστρέψει εντελώς την εμφάνισή σας. Συνήθως, όταν φεύγετε από το σπίτι, αξιολογείτε την εμφάνισή σας από την κορυφή ως τα νύχια και πιστεύετε ότι όλα είναι τέλεια. Υπάρχουν όμως μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να σας ξεφύγουν και ταυτόχρονα να καταστρέψουν και την ποιο τέλεια εμφάνιση. 11 Σημάδια για να Αναγνωρίσετε ένα Καλό Σαλόνι Ομορφιάς

Ρυτίδες στην περιοχή της μασχάλης

© 0000554/Reporter/East News

Όσον αφορά τα χέρια, φροντίζουμε περισσότερο για το μανικιούρ, την ενυδάτωση και την αφαίρεση περιττών τρίχων. Ωστόσο, δεν δίνουμε πάντα προσοχή στην περιοχή της μασχάλης, όπου μπορεί να σχηματιστούν όχι τόσο οπτικά ευχάριστες ρυτίδες. Και αυτό μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα πολύ διαφορετικού βάρους, ηλικίας και σωματικής διάπλασης.

Μερικές φορές αυτό συμβαίνει λόγω ενός ακατάλληλου σουτιέν, για παράδειγμα, εάν είναι πολύ μικρό. Επίσης, αυτές οι ρυτίδες μπορεί να είναι αποτέλεσμα μειωμένου μυϊκού τόνου, οπότε ειδικές ασκήσεις, όπως τα push-ups, μπορούν να βοηθήσουν.

Σημάδια σπρέι μαυρίσματος στο δέρμα

© Jeff Steinberg, PacificCoastNews.com/East News

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν την εμφάνιση του μαυρισμένου δέρματος και επιλέγουν ένα σπρέι μαυρίσματος. Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τεχνητό ή κανονικό μαύρισμα, ειδικά αν θέλετε γρήγορα, ασφαλή αποτελέσματα. Ωστόσο, εάν το παρακάνετε ή βρεθείτε σε ένα πολύ ζεστό δωμάτιο, μπορεί να τρέξει και να αφήσει σημάδια στο δέρμα ή στα ρούχα σας. Για να αποφευχθεί αυτό, οι ειδικοί συνιστούν την εφαρμογή του πριν από ένα σημαντικό γεγονός.

Παπούτσια σε λάθος μέγεθος

© PacificCoastNews.com/East News, © PacificCoastNews.com/East News

Τα παπούτσια σε σωστό μέγεθος είναι απαραίτητα. Και αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμφανές στα καλοκαιρινά παπούτσια. Πέδιλα σε λάθος μέγεθος όχι μόνο μπορούν να καταστρέψουν την εμφάνισή σας αλλά και να προκαλέσουν δυσφορία ακόμα και μικρούς τραυματισμούς.

Τα πέδιλα είναι πολύ μικρά για εσάς εάν τα δάχτυλά σας πιέζονται και βγαίνουν έξω από τη σόλα. Πρέπει να υπάρχει λίγος χώρος μεταξύ του άκρου του μακρύτερου δακτύλου και του μπροστινού άκρου της σολάς. Επίσης, η φτέρνα δεν πρέπει να προεξέχει από τη σόλα. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο πλάτος του παπουτσιού – το πόδι σας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το πέλμα.

Κάλοι

© Depositphotos.com

Μια άλλη λεπτομέρεια που μπορεί να χαλάσει την εμφάνισή σας είναι οι κάλοι που είναι ορατοί στους άλλους. Συχνά εμφανίζονται λόγω παπουτσιών που έχουν λάθος μέγεθος. Για να απαλλαγείτε από τους κάλους, μπορείτε να κάνετε τακτικά ποδόλουτρα και να αφαιρέσετε το ξηρό δέρμα.

Ωστόσο, είναι καλύτερο να μην τους αφήσετε να σχηματιστούν, γι’ αυτό οι ειδικοί λένε ότι τα παπούτσια πρέπει να είναι άνετα κατά την αγορά τους. Μην αγοράζετε ένα νέο ζευγάρι που δεν σας χωραει, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα τα παπούτσια θα ανοίξουν και θα είναι αρκετά άνετα για να τα φορέσετε.

Παιδικά κοκαλάκια μαλλιών

© Depositphotos.com

Σήμερα, υπάρχει μια τεράστια επιλογή αξεσουάρ μαλλιών για να δημιουργήσετε όποια εμφάνιση φανταστείτε. Ωστόσο, μπορείτε να παρασυρθείτε και να καταλήξετε με λάθος επιλογές. Για παράδειγμα, ορισμένα κορίτσια επιλέγουν παιδικά κοκαλάκια μαλλιών με έντονα χρώματα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του στυλ ενός παιδιού και ενός ενήλικα, οπότε αξίζει να επιλέξετε πιο προσεκτικά.

Κοσμήματα μαλλιών

© East News

Ένα άλλο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ μαλλιών είναι μια φουρκέτα με κρύσταλλα και χάντρες. Όχι μόνο είναι δύσκολο να τα συνδυάσετε με άλλα κοσμήματα, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει τα μαλλιά σας. Φυσικά, τέτοια κοσμήματα μαλλιών μπορεί να είναι κατάλληλα για ειδικές περιστάσεις, αλλά όχι ως καθημερινό αξεσουάρ.

Δείτε ακόμη 10 Σπιτικές Θεραπείες για Σκασμένες Φτέρνες

Related Post

Γραμμές μαυρίσματος και ηλιακά εγκαύματα

© Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews/East News

Δεν είναι μυστικό ότι ένα τέλειο, ομοιόμορφο μαύρισμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο στην παραλία. Αλλά όταν περπατάτε στο πάρκο, κάνετε ποδήλατο ή εργαζεστε στον κήπο, αποκτάτε γραμμές μαυρίσματος στο δέρμα. Φυσικά, αυτό είναι απολύτως φυσικό, αλλά μερικές φορές αυτά τα σημάδια μπορούν να χαλάσουν την εμφάνισή σας, ειδικά αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα με πλάτη ή μπλούζα.

Τα σημάδια από ηλιακά εγκαύματα μπορούν επίσης να παραμείνουν στο πρόσωπο, ειδικά στην περιοχή που δεν καλύπτονταν από γυαλιά ηλίου. Σε αυτήν την κατάσταση, μπορείτε να προσπαθήσετε να τα εξομαλύνετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε απολέπιση σε μια πιο μαυρισμένη περιοχή με ένα scrub και στη συνέχεια να εφαρμόσετε λάδι καρύδας ή μείγμα λεμονιού και μελιού για να τα κάνετε λιγότερο ορατά.

Λεκέδες ιδρώτα στα ρούχα

© East News

Οι λεκέδες ιδρώτα μπορούν να καταστρέψουν ακόμη και την πιο τέλεια εμφάνιση. Κανείς δεν εξαιρείται απο αυτό το πρόβλημα. Μόλις ενθουσιαστούμε ή αρχίσουμε να κινούμαστε πιο γρήγορα, μπορεί να εμφανιστούν λεκέδες ιδρώτα κάτω από τα χέρια.

Εάν υποφέρετε από υπερβολική εφίδρωση, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την καταπολέμησή της. Είναι καλύτερο να φοράτε ρούχα με βαθιές μασχάλες από φυσικά υφάσματα που αναπνέουν, όπως λινό και βαμβάκι, κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών εποχών ή να επιλέγετε ρούχα σε μαύρο, ναυτικό μπλε ή λευκό χρώμα, καθώς οι λεκέδες ιδρώτα είναι λιγότερο ορατοί πάνω τους.

Σημάδια αντιιδρωτικού σε σκούρα ρούχα

brightside

Δυστυχώς, το αντιιδρωτικό δεν βοηθά μόνο στην καταπολέμηση του ιδρώτα, αλλά είναι επίσης μια πηγή επιπλέον ταλαιπωρίας. Όταν βάζετε και βγάζετε ρούχα, είναι πιο πιθανό να τα λερώσετε με αντιιδρωτικό. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε ακατάστατοι, ειδικά αν φοράτε ρούχα σκούρων αποχρώσεων.

Για να μην έχετε μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση, είναι καλύτερο να εφαρμόσετε αντιιδρωτικό όχι πριν φύγετε από το σπίτι, αλλά εκ των προτέρων, ώστε να έχει χρόνο να στεγνώσει. Εάν έχετε λίγο χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι μαλλιών.

Εμφανείς ψεύτικες βλεφαρίδες

© khloekardashian / Instagram

Οι επεκτάσεις βλεφαρίδων είναι αρκετά δημοφιλείς και κάνουν αμέσως τα μάτια πιο εκφραστικά. Ωστόσο, οι υπερβολικά μακριές ή χνουδωτές βλεφαρίδες δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Μια φυσική εμφάνιση εξακολουθεί να είναι τάση, οπότε προφανώς οι ψεύτικες βλεφαρίδες θεωρούνται άκομψες.

Μουντζουρωμένο κόκκινο κραγιόν

© Anthony Harvey / Getty Images Entertainment / Getty Images

Το κόκκινο κραγιόν προσελκύει πάντα την προσοχή. Μπορεί είτε να αναδείξει είτε να καταστρέψει εντελώς το βλέμμα σας. Πριν βάλετε κραγιόν στα χείλη σας, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ενυδατωμένα, διαφορετικά, το χρώμα θα είναι ανομοιόμορφο. Επίσης, πριν εφαρμόσετε μακιγιάζ, είναι καλύτερο να κάνετε απολέπιση του δέρματος στα χείλη και να χρησιμοποιήσετε ένα θρεπτικό lip balm. Μόνο τότε θα πρέπει να εφαρμόσετε κονσίλερ γύρω από τα χείλη.

Φθαρμένες λαβές τσάντας

brightside

Δυστυχώς, ακόμη και το δέρμα υψηλής ποιότητας χάνει το αρχικό του χρώμα και λάμψη με την πάροδο του χρόνου και εμφανίζονται διάφορες γρατζουνιές στην επιφάνεια του, ειδικά αν χρησιμοποιείτε την τσάντα κάθε μέρα. Και παρόλο που παρατηρείτε αμέσως μια γρατζουνιά στο μπροστινό μέρος της τσάντας, μπορεί να μην παρατηρήσετε φθαρμένες λαβές. Αλλά σίγουρα θα τις δουν άλλοι. Οι ειδικοί συστήνουν να φροντίζετε προσεκτικά τα δερμάτινα αξεσουάρ σας, ώστε να διατηρούνται περισσότερο.

Δείτε επίσης Τι Προκαλεί το «Δέρμα Κοτόπουλου» και Πως να Απαλλαγείτε

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Παρβοϊός του Σκύλου: Τι είναι, συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται

Ο Παρβοϊός του σκύλου (CPV) ή αλλιώς παρβοϊωση του σκύλου είναι ιογενής μεταδοτική ασθένεια και… Read More

17 Μαΐου, 2024

Ρένος Χαραλαμπίδης: Που επένδυσε τα χρήματα του – «Δεν είμαι ευφυής επιχειρηματίας..φοβόμουν πάντα τη φτώχεια»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και ένας άνθρωπος που κρατάει χαμηλό προφίλ,… Read More

17 Μαΐου, 2024

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Μια «σπιτική συνταγή» με πολλαπλά οφέλη μπορεί να δώσει τη λύση και στο εσωτερικό ενός… Read More

16 Μαΐου, 2024

6 Χρήσιμα Κόλπα και χρήσεις με Προφυλακτικά

Οι περισσότεροι έχουν ένα πακέτο προφυλακτικών στο σπίτι, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν… Read More

16 Μαΐου, 2024

Τι σημαίνει “βυσσοδομώ”

Στο παρακάτω άρθρο θα μάθετε τι σημαίνει η λέξη "βυσσοδομώ". Τι σημαίνει Το ρήμα βυσσοδομώ… Read More

16 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα