10 Κόλπα για να Φαίνεστε πιο Αδύνατες σε 2 Λεπτά

Δεν είναι πάντα δυνατό να διατηρηθούμε σε τέλεια κατάσταση. Όμως όλοι έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις όπου πρέπει να είμαστε υπέροχοι και έχουμε λίγα μόνο λεπτά για να το καταφέρουμε. Δείτε μερικά έξυπνα και αποτελεσματικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε σχεδόν αμέσως! Μόδα και Ομορφιά: 10 λάθη που κάνουμε και χαλάμε εντελώς την εμφάνισή μας!

Επιλέξτε άνετα υποδήματα.

© depositphotos, © depositphotos

Για να φαίνονται τα πόδια σας μακρύτερα και το σώμα σας πιο λεπτό, θα πρέπει να φοράτε παπούτσια παρόμοια με το χρώμα του δέρματος. Έτσι μπεζ, καφέ στο χρώμα του δέρματος ή όποιο χρώμα είναι πιο κοντά στο χρώμα των ποδιών σας θα επιμηκύνει την σιλουέτα σας. Εάν φοράτε παντελόνι ή καλσόν, επιλέξτε παπούτσια παρόμοιου χρώματος με αυτό που φοράτε. Αυτό το τέχνασμα προσθέτει οπτικά μήκος στα πόδια σας και θα φαίνεστε μερικά εκατοστά ψηλότερες.

Είναι επίσης καλή ιδέα να αποφεύγετε τα παπούτσια με λουράκια ή κούμπωμα στον αστράγαλο, καθώς κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο κοντά από ό, τι είναι πραγματικά.

Μην φοράτε ρούχα που είναι πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα.

© depositphotos
© depositphotos.com, © depositphotos.com

Μην αγοράζετε ρούχα μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους. Θα αναδείξουν μόνο τα ελαττώματά σας και θα προσθέσουν οπτικά μερικά κιλά. Τα ρούχα σας θα πρέπει να σας ταιριάζουν και να τονίζουν αυτά που θέλετε, κρύβοντας ταυτόχρονα τυχόν ελαττώματα.

Κρατήστε πάντα την πλάτη σας ευθεία.

© depositphotos

Η καλή στάση του σώματος μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να φαίνεται υπέροχη και επίσης δείχνει τη μέση μικρότερη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καμπούριασμα είναι μια τόσο κακή συνήθεια, καθώς όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε κοντύτεροι και παχύτεροι, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Για να το αποφύγετε αυτό, κρατήστε πάντα την πλάτη σας ευθεία και κρατήστε τους γλουτούς σας λίγο τεντωμένους. Φανταστείτε ένα νήμα που σας τραβά πάνω από το κεφάλι σας.

11 καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν την εμφάνισή μας

Μάθετε βασικές τεχνικές contouring.

© depositphotos

Το contouring κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο στενό και μπορεί ακόμη και να κρύψει ένα διπλοσάγονο. Απλά πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τους σκοτεινούς και τους ανοιχτούς τόνους. Ο βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι να σκουρύνετε όλα όσα θέλετε να κρύψετε και να φωτίζετε ό, τι θέλετε να τονίσετε.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε τη σειρά της εφαρμογής. Πρώτα, χρησιμοποιείστε ένα highlighter και στη συνέχεια εφαρμόστε τους πιο σκούρους τόνους. Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι οι άκρες πρέπει να είναι αόρατες. Εφαρμόστε φωτεινό μακιγιάζ με προσοχή. Για παράδειγμα, το κόκκινο κραγιόν επισημαίνει τις γραμμές του πηγουνιού και της γνάθου.

Κάντε τον τόνο του δέρματός σας λίγο πιο σκούρο.

© depositphotos

Όσο πιο μαυρισμένο φαίνεται το δέρμα σας, τόσο λιγότερο ορατά γινονται επιπλέον κιλά και κυτταρίτιδα. Η καλύτερη εναλλακτική λύση για ένα αντηλιακό είναι το bronzer. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες:

Related Post

Πρώτα απ’ όλα, καθαρίστε το δέρμα και χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό σώματος. Στη συνέχεια, ενυδατώστε το δέρμα με μια ειδική κρέμα.
Εάν έχετε ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα λείο σφουγγάρι αντί για τρίψιμο. Ενυδατώστε το δέρμα αρκετές φορές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα και τους αγκώνες.

Επιλέξτε τα σωστά υφάσματα.

© depositphotos, © depositphotos

Μην αγοράζετε ρούχα από τραχιά υλικά ή ρούχα που είναι πολύ σφιχτά. Αποφύγετε τα τετράγωνα σχήματα και τις γωνιακές γραμμές καθώς τραβούν την προσοχή μόνο στα ελαττώματά σας. Για να τα καλύψετε, επιλέξτε ρούχα από απαλά και εύκαμπτα υφάσματα.

Διαλέξτε τα σωστά αξεσουάρ.

© depositphotos, © depositphotos

Τα σφιχτά κασκόλ και τα ζιβάγκο μπορούν να επιβαρύνουν την εμφάνισή σας. Μπορείτε απλά να φορέσετε ένα μαντήλι και να το χαλαρώσετε ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από μια ζώνη ή ένα λουράκι. Οι λαιμόκοψεις που είναι στρογγυλές ή σε σχήμα V είναι η καλύτερη επιλογή. Επίσης, αφήστε 2-3 κουμπιά ανοιχτά κοντά στο λαιμό.

Μακριά κολιέ που δεν είναι ογκώδη και μικρά σκουλαρίκια καρφιά θα τελειοποιήσουν επίσης την εμφάνισή σας καθώς επιμηκύνουν το λαιμό και θα τονίσουν το ντεκολτέ σας.

Μην τονίζετε τα ελαττώματά σας.

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Μερικές φορές, προσπαθείτε να κρύψετε ένα ελάττωμα καλύπτοντάς το υπερβολικά. Αυτό στην πραγματικότητα οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς έτσι προσελκύουν περισσότερη προσοχή. Για παράδειγμα, αν δεν σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται οι γοφοί σας, μην φοράτε τζιν με μεγάλες τσέπες ή σχέδια ή εικόνες. Όσο λιγότερη προσοχή τραβάτε σε μια προβληματική περιοχή, τόσο καλύτερη θα είναι η συνολική σας εμφάνιση.

Συμβουλευτείτε το κομμωτήριο σας.

© depositphotos, © depositphotos

Ογκώδη και φουσκωτά χτενίσματα μπορούν να φέρουν ανισορροπία στην εμφάνισή σας. Δώστε προτίμηση σε κουρέματα μεσαίου μήκους ή καρέ μέχρι τον ώμο. Τα κοντά κουρέματα φαίνονται όμορφα όταν ο λαιμός σας είναι κρυμμένος κάτω από τα μαλλιά και τα μαλλιά κοντά στα αυτιά είναι λίγο μακρύτερα. Συνιστάται επίσης να αποφεύγετε τα χτενίσματα που είναι λίγο «δημιουργικά».

Τα μακριά και ίσια μαλλιά συνήθως δεν ταιριάζουν σε παχουλά κορίτσια καθώς δίνουν έμφαση σε προβληματικά σημεία. Εάν δεν μπορείτε να αφήσετε τα μακριά μαλλιά σας, προσπαθήστε να προσθέσετε λίγο όγκο πάνω από τους ώμους.

Χρησιμοποιήστε κορμάκι κορσέ.

© depositphotos

Μπορεί να σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο λεπτές και γυμνασμένες αφού δίνει την ευκαιρία να φαίνεστε υπέροχες σε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να φορέσετε. Εκτός αυτού, είναι χρήσιμο όχι μόνο για γυναίκες με υπερβολικό βάρος, αλλά και για γυναίκες που θέλουν να κρύψουν την κυτταρίτιδα ή τις ραγάδες στη κοιλιά και τους γοφούς . Αλλά μην το φοράτε πολύ συχνά. Χρησιμοποιήστε το μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Διαβάστε επισης 15 Λάθη που Μπορούν να Προσθέσουν Κιλά στην Εμφάνισή σας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πώς να Διακοσμήσετε με τα Κύματα του Ωκεανού έναν Τοίχο

Τα κύματα του ωκεανού ζωγραφισμένα σε έναν τοίχο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ποικιλία διακοσμήσεων… Read More

21 Μαΐου, 2024

Ένα Έξυπνο Κόλπο για να Κερδίζετε Πάντα στο Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί!

Ποια τακτική είναι καλύτερη να χρησιμοποιήσετε στο πέτρα, ψαλίδι, χαρτί για να κερδίζετε συνεχώς; Όπως… Read More

20 Μαΐου, 2024

11 Τρόφιμα που Όλοι Έχουμε Καταναλώσει με Λάθος Τρόπο

Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο τι καταλήγει στα τραπέζια μας αυτές τις μέρες. Η ποιότητα… Read More

20 Μαΐου, 2024

Πως να Οργανώσετε Εύκολα Τα ρούχα σας Σύμφωνα με τη Μαρί Κοντό

Οργανώσετε τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τη Μέθοδο KonMari, ώστε να στέκονται όρθια για να εξοικονομήσετε… Read More

20 Μαΐου, 2024

Διώξε την Ανασφάλεια: 12 Πράγματα που μια Γυναίκα Δεν Πρέπει να Νιώθει άσχημα μεγαλώνοντας

Παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας οι γυναίκες ενθαρρύνονται να αποδέχονται τον εαυτό τους… Read More

20 Μαΐου, 2024

Ανακαλύψτε τα Νυχτερινά Θαύματα του Καροτέλαιου για την Ευεξία σας

Το καροτέλαιο, που προέρχεται από τους πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά σπόρους των καρότων, συχνά θεωρείται… Read More

20 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα