Ποιος Τύπος ΣΠΙΤΙΟΥ Είναι Κατάλληλος για Εσάς με Βάση το ΖΩΔΙΟ σας

Το ιδανικό σπίτι για εσάς μπορεί να καθοριστεί πολύ περισσότερο από την τοποθεσία και την αγαπημένη σας παλέτα χρωμάτων. Κάναμε μια βουτιά στο ζωδιακό κύκλο και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο σπίτι σας με βάση το ζώδιο σας, το οποίο αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητά σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου) – Γιουρτ στον Ειρηνικό

Είστε απίστευτα αντισυμβατικοί και ενδιαφέρεστε πολύ για το περιβάλλον, οπότε το Γιουρτ είναι ιδανικό για εσάς! Μια σύγχρονη προσαρμογή της παραδοσιακής σκηνής των νομάδων της Μογγολίας, τα σπίτια αυτά κατασκευάζονται με βιώσιμα υλικά, με στόχο να επιβαρύνουν το περιβάλλον όσο το δυνατόν λιγότερο. Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες τοποθεσίες. Εκτός αυτού, ξέρετε ότι θα έχετε το έναυσμα να εξηγήσετε σε άλλους ανθρώπους γιατί το όνομα του σπιτιού σας είναι κάτι ασυνήθιστο σαν το «γιουρτ». Διακόσμηση: ποιο είδος ταιριάζει στο ζώδιό σας; Ανακαλύψτε το!

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου) – Σπίτι στην παραλία

Είστε καλλιτεχνικοί, ευφάνταστοι και ονειροπόλοι, έτσι ώστε τα φωτεινά χρώματα και το σχέδιο ενός παραλιακού σπιτιού να σας ταιριάζει. Παρόλο που τείνετε να είστε αρκετά ατομικιστικοί και δεν θέλετε να είστε όπως όλοι οι άλλοι, κοιτάζοντας πιο προσεκτικά το σπίτι, σάς επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε πόσο ξεχωριστός μπορεί να είναι ο καθένας. Και σίγουρα θα βάλετε την δική σας πινελιά στο σχεδιασμό του. Επιπλέον, σας φέρνει πιο κοντά στη θάλασσα έτσι ώστε να είστε εντελώς στο στοιχείο σας.

Κριός (21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου) – Mid-Century Μοντέρνο Σπίτι

Είστε περιπετειώδεις, ανοιχτοί και έχετε μια έντονη ανάγκη για χώρο για να είστε μόνοι σας οπότε ένα Mid-Century μοντέρνο σπίτι θα ήταν εξαιρετικά κατάλληλο. Αυτό το στυλ έχει ως επίκεντρο τη διατήρηση ολόκληρου του σπιτιού ανοιχτού, σχεδόν σαν να κυλάει κάθε δωμάτιο στο επόμενο. Ένα σπίτι όπως αυτό έχει επίσης σκοπό να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που σας επιτρέπει να αισθανθείτε συνδεδεμένοι με τη φύση και να το φέρετε μαζί σας. Αν και αυτό το στυλ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, η ικανότητά του να προσαρμόζεται θα σας δώσει πραγματικά την ευκαιρία αντικατοπτρίσετε τη φλογερή προσωπικότητά σας.

Ταύρος (20 Απριλίου έως 20 Μαΐου) – Βικτοριανό σπίτι

Είστε πρακτικοί, διαχρονικοί και διαθέτετε μια πανέμορφη αισθητική, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν ότι ένα σπίτι βικτοριανού στυλ θα ήταν κατάλληλο για εσάς. Αυτο το σπίτι είναι απόλυτα κλασικό και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους δίνουν ένα βασιλικό, εκλεπτυσμένο τόνο (δεν είναι τυχαίο ότι το στυλ παίρνει το όνομά του από τη Βασίλισσα Βικτώρια). Με αξιοσημείωτες λεπτομέρειες όπως βιτρό και περίπλοκες σκάλες, τα πάντα σε αυτό το στυλ αντηχούν την προσωπικότητά σας. Επιπλέον, τα βικτοριανά σπίτια γίνονται εξαιρετικά πολύτιμα με το πέρασμα του χρόνου. Και εσείς, ο Ταύρος, γνωρίζετε την αξία μιας επένδυσης όταν βλέπετε μία.

Δίδυμοι (21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου) – Μεσογειακό σπίτι

Είστε εκλεκτικοί, απολαμβάνετε το χώρο σας και έχετε μια ζωντανή προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ότι τα σπίτια μεσογειακού στιλ είναι ο ιδανικός τύπος σπιτιού για εσάς. Αυτό το στυλ συνήθως περιλαμβάνει μεγάλα γυάλινα πλαίσια για να κάνουν το σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο και να σας συνδέει με τον έξω κόσμο. Σας αρέσει η κοινωνική ζωή και η δημιουργία κεφάτης ατμόσφαιρας οπότε οι ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και οι μεγάλοι υπαίθριο χώροι που σχετίζονται με αυτό το στυλ ταιριάζουν τέλεια με κάθε κοινωνικό γεγονός που θα διοργανώσετε. Επιπλέον, αυτό το στυλ έχει φωτεινά χρώματα και μοναδικές λεπτομέρειες, ώστε να ξεχωρίζετε και να εστιάζετε στις δυναμικές και ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικότητάς σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου) – Αγγλική αγροικία

Είστε συμπονετικοί, φιλόξενοι και αγαπάτε να αισθάνονται όλοι σαν στο σπίτι τους. Άρα, μια αγγλική αγροικία σας ταιριάζει απόλυτα. Έχετε μια τόσο μεγάλη καρδιά για τους ανθρώπους και σας αρέσει να δημιουργείτε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για την οικογένεια και τους φίλους σας. Επιπλέον, θέλετε ένα χώρο που σας επιτρέπει να ξεφύγετε από τον κόσμο και να βυθιστείτε στις δικές σας σκέψεις.

Λέων (23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου) – Κάστρο

Είστε εύθικτοι, χαρισματικοί και το κέντρο της προσοχής, έτσι ένα κάστρο ή κάτι παρόμοιο θα ήταν η κατάλληλη επιλογή για σας! Η ιδέα να ζείτε σε ένα κάστρο ίσως μοιάζει με παραμύθι για κάποιους ανθρώπους και ίσως να φαίνεται υπερβολική, αλλά είστε ένα εξαιρετικά αποφασισμένο και πεισματάρικο ζώδιο και θέλετε να ζήσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους. Αυτό το στυλ έχει εξαιρετικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και θυμίζει βασιλικούς χορούς και συνάξεις – κάτι που δεν σας πειράζει στο παραμικρό. Όχι μόνο θέλετε να φιλοξενήσετε μια, αλλά θέλετε να είναι το καλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ.Μπορείτε επίσης να θέλετε να είστε μόνοι όταν χρειάζεται και να έχετε αρκετό χώρο για να χαλαρώσετε!

Related Post

Τα 3 ζώδια του ζωδιακού που μπορούν και διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

Παρθένος (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου) – Μοντέρνο Σπίτι

Είστε πρακτικοί, αποτελεσματικοί και επιθυμείτε να κρατάτε την σας ζωή απλή. Γι’ αυτό το μοντέρνο στυλ θα ήταν ιδανικό για εσάς. Αγαπάτε να έχετε τη ζωή σας σε τάξη. Το μοντέρνο σπίτι δεν σας δίνει μόνο ένα μεγάλο κομμάτι ελέγχου, αλλά και ορισμένη ελευθερία; για να κάνετε τα δικά σας πράγματα και να πραγματοποιήσετε τις δικές σας ιδέες ώστε να δείξετε πραγματικά ποιοι είστε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου) – Γαλλικό επαρχιακό σπίτι

Είστε καλλιτέχνες, ρομαντικοί και λατρεύετε να έχετε ανθρώπους γύρω σας, οπότε δεν είναι περίεργο που ένα γαλλικό επαρχιακό σπίτι θα σας έλκυε. Θέλετε να επιτύχετε αρμονία και ισορροπία και αυτός ο τύπος ταιριάζει σε αυτήν την ανάγκη λόγω των ισορροπημένων και συμμετρικών αναλογιών του . Επιπλέον, αυτός ο τύπος εκπέμπει μια ατμόσφαιρα κομψότητας χωρίς να ξεπερνά την υπερβολή, το οποίο είναι μια τέλεια περιγραφή του εαυτού σας. Επιπλέον, αυτά τα σπίτια έχουν άφθονο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, που θα σας επιτρέψουν να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας χωρίς να ανησυχείτε για το αν σας επαρκεί ο χώρος.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου) – Ξύλινη καλύβα

Είστε μυστηριώδης, εσωστρεφής και ενδιαφέρων. Ως εκ τούτου, μια ξύλινη καλύβα μπορεί να σας ταιριάζει περισσότερο από ό, τι αντιλαμβάνεστε. Αυτός ο τύπος μπορεί να γίνει είτε απλός είτε υπερβολικός όσο θα θέλατε – οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Θα βρείτε συνήθως αυτό τον τύπο σπιτιού σε πολύ ιδιωτικές τοποθεσίες, το οποίο είναι ιδανικό για να αποτραβηχτείτε, να ξεφύγετε από τον έξω κόσμο και μην ανησυχείτε για τα μάτια των γειτόνων. Επιπλέον, η ξύλινη καλύβα έχει πάντα έναν αέρα μυστηρίου το οποίο είναι ακριβώς αυτό που σας αρέσει.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου) – Μικρό σπίτι

Είστε αισιόδοξοι, ταξιδιώτες και είστε έτοιμοι να καταπιαστείτε με τον κόσμο, γι’ αυτό ένα μικρό σπίτι δεν είναι μόνο μια εξαιρετική επιλογή, αλλά σαφώς η καλύτερη για εσάς. Μισείτε την ιδέα του οτιδήποτε που σας κρατά πίσω στη ζωή που θέλετε να κάνετε. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόζετε όχι μόνο τι είναι σημαντικό για εσάς, αλλά και να σας επιτρέπει να ταξιδεύετε όπου θέλετε. Μπορείτε να προσθέσετε πτυχές που είναι απαραίτητες για εσάς, διατηρώντας παράλληλα τα σημεία της ατομικότητά σας. Αυτό το στυλ σας επιτρέπει να ταξιδέψετε οπουδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας και να μην νοιάζεστε για τις συνέπειες μιας σταθερής ζωής.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου) – Διαμέρισμα στην πόλη

Είστε προσανατολισμένοι στην καριέρα, πεισματάρηδες και αφοσιωμένοι οπότε ένα διαμέρισμα στην πόλη θα ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Η ζωή σε μια μεγάλη πόλη θα σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με δυνητικούς πελάτες, και η ενοικίαση να σας δώσει την ευκαιρία να μετακινηθείτε όταν είναι απαραίτητο. Επιπλέον, τα διαμερίσματα της πόλης τείνουν να έχουν έναν κομψό και ξεχωριστό σχεδιασμό που θα ταιριάξει με τα αισθητικά ενδιαφέροντά σας.

Το Κινέζικο Ωρoσκόπιο για το 2019 Πέφτει MEΣΑ 100% και θα Σου πει ΤΙ θα σου Συμβεi Oπως Kαvένα άλλo

πηγή φωτό

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Πόσες Φορές μπορεί να Τσιμπήσει ένα Κουνούπι Μέσα στην Ημέρα, πόση ώρα και για πιο λόγο τσιμπάνε μόνο τα θηλυκά;

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχει τσιμπήσει ποτέ κουνούπι Είναι εξαιρετικά δύσκολο να… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν πίνουμε μόνο χυμό φρούτων και όχι ολόκληρα τα φρούτα

Η κατανάλωση φρούτων είναι σημαντική για τη διατροφή μας, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Αυτά είναι τα 6 πιο σκονισμένα σημεία στο σπίτι σας που μαζεύουν “τόνους” σκόνης

Πιστεύετε ότι το σπίτι σας είναι αρκετά καθαρό; Ίσως κάνετε καλή δουλειά στο να ξεσκονίζετε… Read More

3 Ιουλίου, 2024

9 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Ρίχνετε στην Αποχέτευση Σύμφωνα με τους Υδραυλικούς

Είτε καθαρίζετε την κουζίνα σας μετά από ένα γεύμα είτε τελειώνετε ένα έργο ζωγραφικής, μπορεί… Read More

3 Ιουλίου, 2024

5 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε με το Οξυζενέ

Οι χρήσεις του υπεροξείδιου του υδρογόνου, κοινώς οξυζενέ, σε όλο το σπίτι είναι ποικίλες και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

23 Φυτά που δεν Χρειάζονται τα Τσόφλια Αυγών

Είστε μανιώδης κηπουρός που θέλετε να προσφέρετε στα φυτά σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα; Ενώ… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα