Για να μην στάζει στα ρούχα σας.

Η Έμιλι Γουίλιαμς (Emily Williams) είχε την ιδέα για την πιο δημοφιλή κόκκινη σάλτσα του κόσμου σε φέτες, ενώ ασχολείτο με μία από τις συνταγές σάλτσας μπάρμπεκιου του πατέρα της.

Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Απαιτούσε την καλλιέργεια μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών, τα οποία πετιούνταν αργότερα. Ομως, επειδή τα απόβλητα τροφίμων αποτελούν στην εποχή μας ένα από τα βασικά οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, αποφάσισε να υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση.

Αντί λοιπόν να πετάξει αυτά τα προϊόντα, η Γουίλιαμς τ΄ αναμείγνυε, τ΄ άλεθε, τα έψηνε και τα στέγνωνε. Ετσι, κατέληξε με ένα μείγμα που έμοιαζε πολύ με κέτσαπ. Συνέχισε τις μικροαλλαγές μέχρι που κατέληξε στη συνταγή της.

Τότε αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της και να φέρει στον κόσμο την πρωτοποριακή κέτσαπ σε φέτες. Βρήκε συνεταίρο για την εταιρεία «Bo’s Fine Foods» και ξεκίνησε εκστρατεία άντλησης κεφαλαίων στο Kickstarter, για να βγάλει αυτή τη μορφή κέτσαπ σε μαζική παραγωγή.

Related Post
Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter
Σύμφωνα με την καμπάνια, οι φέτες -με το πακέτο να περιλαμβάνει 8 μερίδες- μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από τα μπιφτέκια, στα σάντουιτς και σε άλλες παρασκευές που τυλίγονται.

Βέβαια, οι φέτες της σάλτσας δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν εντελώς. Δεν μπορούν να αναμιχθούν σε άλλες σάλτσες και δεν μπορεί κανείς να βουτήξει τις πατάτες του σ΄ αυτές. Ωστόσο, έχουν ένα στόχο: να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση.

Τα συστατικά τους είναι χωρίς γλουτένη, όλα φυσικά και χωρίς τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το 2014, ο Ερνέστο Ουτσιμούρα (Ernesto Uchimura), σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε φτιάξει ένα παρόμοιο προϊόν, το οποίο ονόμασε «Δέρμα κέτσαπ». Η συνταγή του περιελάμβανε αφυδατωμένο κέτσαπ, κομμένο σε φέτες. Προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί επίσης σε μπιφτέκια. Το προϊόν δεν έφτασε ποτέ στα μαγαζιά, ωστόσο χρησιμοποιείται από κάποια εστιατόρια.

Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
toftiaxa.gr

Recent Posts

Οι επαγγελματίες καθαρισμού απαντούν: 5 καθαριστικά προϊόντα που δεν χρειάζεστε

Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολο, ακόμη και με όλα τα προϊόντα… Read More

26 Απριλίου, 2024

Τα 12 καλύτερα έξυπνα κόλπα για να γίνετε επαγγελματίες Σεφ στην κουζίνα

Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να… Read More

26 Απριλίου, 2024

Είναι αλήθεια τόσο κακό να σπάτε τα σπυράκια σας; Εδώ θα βρείτε την απάντηση

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία να σπάσετε ένα σπυράκι τη στιγμή που θα… Read More

26 Απριλίου, 2024

10 Είδη Γυναικείων Παπουτσιών που Δεν Είναι Τόσο Μοντέρνα όσο Φαίνονται

Όχι μόνο μοντέρνα, αλλά και πολλά γνωστά είδη παπουτσιών συχνά αποδεικνύονται μη πρακτικά. Η αγορά… Read More

26 Απριλίου, 2024

Έξυπνα Κόλπα για να Ξυπνήσετε Γρήγορα το Πρωί

Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά… Read More

26 Απριλίου, 2024

Το Κοτοπουλάκι δεν το πλένουμε με νεράκι

Για τη διατήρηση της υγείας μας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται… Read More

25 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα