Πιπέρι, Αλάτι και Λεμόνι: μια Θαυματουργή Θεραπεία

Το πιπέρι, το αλάτι και το λεμόνι μπορούν να κάνουν ένα πολύ νόστιμο ντρέσινγκ σαλάτας, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πολλούς άλλους σκοπούς. Αυτά τα τρία συστατικά, συνδυασμένα ή μεμονωμένα, μπορούν να λύσουν διαφορετικές παθήσεις. Νερό με Φύλλα Δάφνης: Για την Απώλεια Βάρους, Την Πέψη, την Διούρηση

Πιπέρι, Αλάτι και Λεμόνι: μια Θαυματουργή Θεραπεία!

Συνδυασμός λεμονιού, πιπεριού και αλατιού

Ο χυμός λεμονιού χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική ως εφιδρωτικό και διουρητικό, ως γαργάρα, λοσιόν και τονωτικό. Το αλάτι είναι απαραίτητο για τον οργανισμό, όπως το νερό και το οξυγόνο. Το σώμα σας χρειάζεται αλάτι για να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο το υπερβολικό αλάτι μπορεί να προκαλέσει στρες στην καρδιά. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε αλάτι Ιμαλαΐων αντί για κανονικό επιτραπέζιο αλάτι. Το μαύρο πιπέρι χρησιμοποιείται επίσης ως παραδοσιακό φάρμακο εδώ και πολύ καιρό. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ακόλουθων παθήσεων.

Ναυτία

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να προσθέσετε σε ένα ποτήρι ζεστό νερό ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι και μια κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού. Και μετά από αυτό θα πρέπει να το πίνετε αργά για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βουλωμένη μύτη

Για να λύσετε το πρόβλημα με τη βουλωμένη μύτη θα πρέπει να ετοιμάσετε μόνοι σας μια σκόνη ανακατεύοντας τις ίδιες ποσότητες κανέλας, σπόρων κάρδαμου, κύμινου και μαύρου πιπεριού. Θα πρέπει να μυρίζετε το μείγμα αργά.

Πονόδοντος

Αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα με τα πονεμένα δόντια το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εφαρμόσετε ένα μείγμα στο πονεμένο δόντι σας που αποτελείται από ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι και την ίδια ποσότητα γαρυφαλέλαιου.

Δείτε ακόμη Θεραπευτικές ιδιότητες των χυμών: 9 Χυμοί και Σε Ποιες Αρρώστιες Βοηθάνε – Αγγουριού, Καρότου, Σέλινου και άλλοι

Related Post

Κρυολόγημα και γρίπη

Σε ένα μεγάλο φλιτζάνι βραστό νερό στύψτε ½ λεμόνι και αφήστε τον πολτό και τη φλούδα να μουλιάσουν στο νερό για περίπου 10 λεπτά. Μετά από αυτά τα 10 λεπτά θα πρέπει να αφαιρέσετε το λεμόνι και θα πρέπει να προσθέσετε βιολογικό ωμό μέλι. Μέχρι να παρατηρήσετε βελτιώσεις, πιείτε από αυτό.

Πονόλαιμος

Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό προσθέστε ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι, την ίδια ποσότητα θαλασσινού αλατιού και 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά. Με το μείγμα κάντε γαργάρες μερικές φορές την ημέρα και έτσι όχι μόνο θα καταπραΰνετε τον πονόλαιμο αλλά θα αποτρέψετε και τον βήχα.

Πληγές

Αν θέλετε να βελτιώσετε την επούλωση των βλεννογόνων στο στόμα σας, θα χρειαστεί να διαλύσετε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι Ιμαλαΐων σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και μετά από κάθε γεύμα να το περιστρέφετε γύρω από το στόμα σας.

Κρίση άσθματος

Εάν υποφέρετε από άσθμα, τότε θα πρέπει να έχετε πάντα κοντά σας μείγμα από 2 μπουμπούκια γαρίφαλου, 10 κόκκους πιπεριού και 15 φύλλα βασιλικού και ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Όταν προσθέσετε όλα τα υλικά στο ζεστό νερό περιμένετε περίπου 15 με 20 λεπτά μέχρι να κρυώσει και μετά με ένα καπάκι στραγγίστε σε ένα γυάλινο βάζο. Στο τέλος προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ωμό μέλι. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το φάρμακο για 14 ημέρες στο ψυγείο.

πηγή Youtube

Δείτε επίσης Ουρικό οξύ Και Τροφές Που Απαγορεύονται: 8 Τροφές Πλούσιες Θα ήταν Καλό Να Αποφεύγετε να Τρώτε

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Η Θαυματουργή Λύση με Αιθέρια Έλαια για τους Μύκητες Νυχιών Ποδιών

Οι μύκητες των νυχιών ποδιών μπορεί να είναι ένα επίμονο και ενοχλητικό πρόβλημα, επηρεάζοντας την… Read More

17 Μαΐου, 2024

Υπάρχουν 4 Τύποι Γήρανσης και Μπορείτε να Παραμείνετε Νέοι αν Γνωρίζετε το Δικό σας

Σήμερα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν περισσότερο. Μέχρι το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός,… Read More

17 Μαΐου, 2024

Ακρυλαμίδιο: Η τοξική ουσία που “κρύβεται” στο air fryer – Είναι τελικά τόσο αθώο το μαγείρεμα;

Το air fryer είναι η “φριτέζα” που σχεδόν κάθε σπίτι πλέον έχει, αφού έχει λύσει… Read More

17 Μαΐου, 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Το κορίτσι του “Maestro” μας δείχνει το minimal σαλόνι της

Η Κλέλια Ανδριολάτου που πολλοί την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Maestro"… Read More

17 Μαΐου, 2024

Παρβοϊός του Σκύλου: Τι είναι, συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται

Ο Παρβοϊός του σκύλου (CPV) ή αλλιώς παρβοϊωση του σκύλου είναι ιογενής μεταδοτική ασθένεια και… Read More

17 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα