Ένας τοίχος από γυψοσανίδα είναι αρκετά ευαίσθητος και συχνά προκύπτει το ερώτημα αν μπορεί να διακοσμηθεί. Η απάντηση είναι φυσικά και ναι!

Γενικά οι κατασκευές από γυψοσανίδα είναι ιδιαίτερα στέρεες και μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω τους διάφορα υλικά. Ένας τρόπος να τον διακοσμήσετε – εκτός από το να τον βάψετε στο χρώμα που σας αρέσει – είναι να τον επενδύσετε με ταπετσαρία. Μπορείτε ακόμα, αν θέλετε, να βάλετε πάνω πλακάκι ή πέτρα χωρίς να ανησυχείτε πως θα ραγίσει ή θα σπάσει.

Ένας τρόπος να διακοσμήσετε την γυψοσανίδα είναι να την επενδύσετε με ταπετσαρία.

Related Post

Όσον αφορά τα κάδρα, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικές πρόκες που προορίζονται για γυψοσανίδες από ξύλο. Ωστόσο στην Ελλάδα, συνήθως οι γυψοσανίδες φέρουν μεταλλικό σκελετό. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικά βύσματα στερέωσης που μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα με γυψοσανίδες και σιδηροπωλεία. Θεωρητικά, αυτά τα βύσματα αντέχουν βάρος μέχρι και 30kg, αλλά θα σας προτείναμε να περιοριστείτε στα 10-12 κιλά του αντικειμένου που θέλετε να κρεμάσετε.

Δεδομένου ότι τηρείτε τα παραπάνω, μπορείτε να βάλετε ακόμα και μικρά ράφια στη γυψοσανίδα σας, τα οποία δεν έχουν μεγάλο βάρος και μπορούν να φιλοξενήσουν μικρά διακοσμητικά. Περιοριστείτε, ωστόσο, σε ελαφριά πράγματα – για παράδειγμα, μην βάλετε βιβλία. Μια άλλη ιδέα είναι να ακουμπήσετε μια διακοσμητική σκάλα και να διακοσμήσετε αυτήν.

Φυσικά, μπορείτε να αποφύγετε και όλα τα παραπάνω και απλώς να κολλήσετε τα κάδρα σας. Διαβάστε, λοιπόν, πως μπορείτε να στερεώσετε ένα κάδρο στον τοίχο χωρίς να κάνετε τρύπα, καθώς και 14 πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας για να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε!

via spirossoulis

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Recent Posts

Το Αγγούρι είναι το φυσικό κολλαγόνο για το πρόσωπο: Κρέμα πρωί και βράδυ με εξαιρετικά οφέλη

Στην επιδίωξη μιας πιο νεανικής και ζωντανής επιδερμίδας, τα φυσικά συστατικά είναι συχνά θαυματουργά. Ένα… Read More

12 Μαΐου, 2024

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα