Το ακτινίδιο: ένα πράσινο φρούτο με μια περίεργη, τριχωτή, καφέ φλούδα γύρω του. Είναι ένα νόστιμο φρούτο και πολύ υγιεινό, γεμάτο βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη C και πολύ κάλιο. Θέλετε όμως να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ακτινίδια; Τότε θα πρέπει να φάτε και τη φλούδα! Το Μυστικό της Γιαγιάς για να Διατηρήσετε Φρούτα για ένα Χρόνο Χωρίς Ψυγείο
Ο καρπός του ακτινιδίου είναι πολύ υγιεινός, αλλά η φλούδα του είναι επίσης το ίδιο. Είναι γεμάτη φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην πέψη και έχουν θετική επίδραση στη χοληστερόλη. Η κατανάλωση της τριχωτής φλούδας δέρματος δεν ακούγεται ελκυστική στους περισσότερους ανθρώπους, επειδή δεν έχει ακριβώς ωραία γεύση.
Λοιπόν, πώς μπορείτε να την καταναλώσετε χωρίς να αηδιάσετε; Βουρτσίστε τις τρίχες από το δέρμα και ξεπλύνετε καλά το ακτινίδιο κάτω από το νερό. Μπορείτε επίσης να κόψετε το ακτινίδιο με τη φλούδα του και να προσθέσετε τα κομμάτια σε ένα smoothie.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί Αν Τρώτε Ντομάτες Καθημερινά
Οι μύκητες των νυχιών ποδιών μπορεί να είναι ένα επίμονο και ενοχλητικό πρόβλημα, επηρεάζοντας την… Read More
Σήμερα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν περισσότερο. Μέχρι το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός,… Read More
Το air fryer είναι η “φριτέζα” που σχεδόν κάθε σπίτι πλέον έχει, αφού έχει λύσει… Read More
Η Κλέλια Ανδριολάτου που πολλοί την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Maestro"… Read More
Το να ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα μπορεί να μοιάζει με σχεδιαστική πρόκληση, αλλά με… Read More
Ο Παρβοϊός του σκύλου (CPV) ή αλλιώς παρβοϊωση του σκύλου είναι ιογενής μεταδοτική ασθένεια και… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα