Κατηγορίες: ΜόδαΡούχασυμβουλές

11 Λάθη Μόδας που Κάνουν την Εμφάνισή σας Άκομψη

Στον σύγχρονο κόσμο, ο αριθμός των εικόνων που δημιουργούνται και προτείνονται από διαφορετικούς σχεδιαστές και στυλίστες αυξάνεται ραγδαία εποχή με την εποχή. Δύσκολα μπορεί κανείς να εκπλαγεί από τη μίξη διαφορετικών στυλ ή ακόμα και ασύγκριτων εμφανίσεων. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά λάθη μόδας που κάνουν την εμφάνισή σας άκομψη ακόμα και σε μια βασική γκαρνταρόμπα. 7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

Φλατ παπούτσια με επαγγελματικό κοστούμι

© depositphotos

Τα φλατ παπούτσια κάνουν τους αστραγάλους σας να φαίνονται μεγαλύτεροι και αυτό μπορεί να κάνει τα πόδια σας χοντρά. Αυτό είναι ιδιαίτερα ακατάλληλο σε ένα επαγγελματικό ντύσιμο, το οποίο θα πρέπει να συνεπάγεται κομψότητα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να επιλέξετε γοβα στιλέτο ή τουλάχιστον κοντό τακούνι.

Μακρύ πουκάμισο πάνω από τζιν

© depositphotos

Ένα μακρύ στενό μπλουζάκι πάνω από το τζιν κάνει τη σιλουέτα σας πολύ μακριά. Είναι καλύτερα να το βάλετε μέσα στο τζιν.

Ογκώδης τσάντα για εκδηλώσεις

© depositphotos

Μια ογκώδης τσάντα ταιριάζει με casual αλλά και με business style. Ωστόσο, όταν ετοιμάζεστε να πάτε σε ένα εστιατόριο ή ένα κλαμπ η επιλογή της είναι ακατάλληλη.

Μποτάκια με κοντή φούστα

© pixabay, © depositphotos

Τα μποτάκια σπάνια ταιριάζουν με φούστες. Αυτός ο τύπος παπουτσιού κονταίνει οπτικά τα πόδια. Αυτό το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα ενισχύεται από μια κοντή φούστα. Η καλύτερη εναλλακτική είναι τα κλασικά φλατ παπούτσια ή οι ψηλές μπότες το χειμώνα.

Αρκετά φαρδιά ρούχα ταυτόχρονα

© depositphotos

Αρκετά φαρδιά ρούχα σε μια εμφάνιση κρύβουν εντελώς τα σημεία που πρέπει να τονιστούν (μέση, γοφοί, στήθος). Αν έχετε έντονη επιθυμία να φορέσετε κάτι χαλαρό, καλύτερα να ισορροπήσετε την εικόνας σας φορώντας κάτι που κολακεύει τη σιλουέτα σας.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη Μόδας που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε

Related Post

Καλσόν με σορτς

© depositphotos

Τα σορτς παραδοσιακά θεωρούνται ένα καλοκαιρινό ρούχο που δεν χρειάζεται πρόσθετα. Είναι καλύτερα να τα φορέσετε την κατάλληλη εποχή αντί να δημιουργείτε άβολες εικόνες με χοντρά, αστραφτερά ή οποιοδήποτε άλλο είδος καλσόν.

Φούστα τουλίπα

© depositphotos

Αυτός ο τύπος φούστας είναι «ασφαλής» για τη σιλουέτα σας αν έχει χαμηλή μέση. Οι τουλίπες φούστες τουλίπες με ψηλή μέση φαίνονται όμορφες μόνο αν στέκεστε ίσια. Όταν κινείστε, δημιουργείται η ψευδαίσθηση της κοιλιάς που προεξέχει, ακόμα κι αν είστε αδύνατες.

Μεγαλύτερα παπούτσια

© depositphotos

Είναι καλύτερα να αγοράσετε παπούτσια στις αρχές της ημέρας γιατί τα πόδια σας μπορεί να είναι κουρασμένα και πρησμένα στο τέλος της ημέρας. Επομένως, το μέγεθος των παπουτσιών θα διαφέρει από το πραγματικό σας μέγεθος.

Ζιβάγκο

© pixabay, © pixabay

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με αυτό το είδος ρούχων γιατί ο λαιμός σας μπορεί να φαίνεται πιο κοντός και η σιλουέτα σας να μοιάζει με τετράγωνο. Δεν πρέπει να αποφεύγετε ρούχα με ανοιχτή λαιμόκοψη και μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας με κασκόλ και μαντήλια αν χρειαστεί.

Αταίριαστο τζιν

© lana_lanzoni_instagram

Τα τζιν έχουν την τάση να τεντώνονται και να γίνονται χαλαρά. Επομένως, αν το τζιν είναι λίγο χαλαρό όταν το δοκιμάζετε για πρώτη φορά, υπάρχει κίνδυνος όχι μόνο να μην τονώσουν τη σιλουέτα σας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αλλά και να σας κάνουν να φαίνεστε άμορφη. Όταν επιλέγετε τζιν που είναι λίγο στενό (λίγο, όχι ένα μέγεθος μικρότερο), θα διατηρήσουν το σχήμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιράντες σουτιέν

brightside

Οι ορατές τιράντες σουτιέν είναι τόσο κολλώδεις όσο γίνεται. Τι θα λέγατε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε έναν συνδετήρα για να τραβήξετε τους ιμάντες μαζί στην πλάτη σας; Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την άψογη αίσθηση της μόδας.

Δείτε επίσης 11 Κόλπα Μόδας για να Αναδείξετε τη Μέση σας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Ρένος Χαραλαμπίδης: Που επένδυσε τα χρήματα του – «Δεν είμαι ευφυής επιχειρηματίας..φοβόμουν πάντα τη φτώχεια»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και ένας άνθρωπος που κρατάει χαμηλό προφίλ,… Read More

17 Μαΐου, 2024

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Μια «σπιτική συνταγή» με πολλαπλά οφέλη μπορεί να δώσει τη λύση και στο εσωτερικό ενός… Read More

16 Μαΐου, 2024

6 Χρήσιμα Κόλπα και χρήσεις με Προφυλακτικά

Οι περισσότεροι έχουν ένα πακέτο προφυλακτικών στο σπίτι, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν… Read More

16 Μαΐου, 2024

Τι σημαίνει “βυσσοδομώ”

Στο παρακάτω άρθρο θα μάθετε τι σημαίνει η λέξη "βυσσοδομώ". Τι σημαίνει Το ρήμα βυσσοδομώ… Read More

16 Μαΐου, 2024

Μούχλα και Βακτήρια: Πως να Καθαρίσετε το Πλυντήριο Ρούχων με Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων

Παρόλο που χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα απορρυπαντικά για να πλύνετε τα ρούχα σας, και πάλι μπορεί… Read More

16 Μαΐου, 2024

Έξυπνα Κόλπα 100 Ετών που Εξακολουθούν να Λύνουν Καθημερινά Προβλήματα

Σήμερα έχουμε μια μυριάδα κουζινικών σκευών που διευκολύνουν τη ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα που… Read More

16 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα